CS.U-S.RO

Full Version: Fotbal in sala 08.01.2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Deci treaba sta cam asaaaaa

sala e la mangeron, multi dintre voi a-ti mai fostBig Grin

daca suntem 3 echipe de 15 ar veni 8 lei de om

eu am o echipa a mea , deci ar mai trebui inca 2

asa ca sa vedem pana miercuri-joi cine se baga pentru ca sa stiu daca tre' sa fac rezervare sau nu
as veni cu mare drag, abia astept o miscare pt dezintoxicare dupa atata carne de porc, dar haida celalalt weekend, sau macar duminica dupa amiaza pe la ora 16 sau 18!
wakkk cam are dreptate playa.. mai bine pe duminica... sambata cel mai probabil multi se duc la show-uri pt ca multi au ionei sau ionele care fac sambata petrecere ... eu duminica vin cu mare placere
in weekend....desigur...miercuri-joi nu`i bine...
Eu am pus o data orientativa, se poate modifica, cum vretiSmile
vad ca sunt doritori totusi ..merg si eu
pe 8 clar nu am cum Sad daca vreti pe 9 as putea...
dupa cum zice lumea se prefigureaza ceva pe 9, adica duminica, daca ar fi pe la ora 16-17 ar fi perfect.....hai ne bagam?
Daca e sigur pe 9 ne bagam! deci ar trebui 10 oameni pentru ca 5 am eu deja! cu tot cu mine
dar totusi daca e sa facem o ieseala la un fotbal zic sa o facem numai intre noi cei de pe u-s ...15 oameni trebuie ...eu zic ca se pot strange..usor chiar
Mircea.Radu Wrote:dar totusi daca e sa facem o ieseala la un fotbal zic sa o facem numai intre noi cei de pe u-s ...15 oameni trebuie ...eu zic ca se pot strange..usor chiar
wakk vine acolo sa-si arate trupa de fotbalisti.vine sa castige nu sa se distreze...
gogu Wrote:
Mircea.Radu Wrote:dar totusi daca e sa facem o ieseala la un fotbal zic sa o facem numai intre noi cei de pe u-s ...15 oameni trebuie ...eu zic ca se pot strange..usor chiar
wakk vine acolo sa-si arate trupa de fotbalisti.vine sa castige nu sa se distreze...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

daz dai sama

facem o lista

1)wak
2)eq
3)burlaku
4)playa
5)danutz
6)mircea radu

inca 9Smile
deci duminica de la 4 la 6 , da ?
Mircea.Radu Wrote:deci duminica de la 4 la 6 , da ?

hai sa umplem lista mai repede sa se poata face rezervarea aia, darklan, bogdanel, razer nu va bagati?
+ seBs....daca-mi spuneti unde este sala...
Pages: 1 2 3 4