Hellau tu everibodi :-? .. de curand (mai exact de aseara in jurul ore 11 PM ) Am sezit ca YAhoo messengeru meu face faze naspa.Mai exact :-? nu`mi mai arata ce scriu ceilalti .. si nici ce scriu eu .. dupa ce dau enter .. :-? .. cum pot sa`l fac sa mearga?
Sa nu`mi ziceti de soltii gen :
Reistaleaza`l
Pune alta versiune
Ca deja le`am facut! si nu merge :-s ..
Dupa ce ma ajutati .. daca se poate si daca sunteti generosi .. puteti sterge toppicul :-s
ai virus.reinstaleaza windowsul
Intense Energy Wrote:Hellau tu everibodi :-? .. de curand (mai exact de aseara in jurul ore 11 PM ) Am sezit ca YAhoo messengeru meu face faze naspa.Mai exact :-? nu`mi mai arata ce scriu ceilalti .. si nici ce scriu eu .. dupa ce dau enter .. :-? .. cum pot sa`l fac sa mearga?
Sa nu`mi ziceti de soltii gen :
Reistaleaza`l
Pune alta versiune
Ca deja le`am facut! si nu merge :-s ..
Dupa ce ma ajutati .. daca se poate si daca sunteti generosi .. puteti sterge toppicul :-s
Sterge folderu si cauta mess 9 beta
si voila
o_o antivirus musca prost
) .. ok am sa incerc faza lui wakk . daca merge ai o bere cand vin in iasi .. cand o sa am ocazia ... daca nu vad eu cum rezolv si pun bidefender nou >_> inca mai astept pareri
le incerc pe fiecare
Si mie mi se intampla faze de acest gen, dar rezolv printr-un simplu restart al pc-ului.
Din pacate dragul nostru danutzz are dreptate .. un virus in pc incerc sa`l inlatur .. :-? cu bitdefender .. daca merge bine de bine daca nu il bag de unde a venit cu picioarele inainte !
virusul a fost inlaturat . dar problema persista
Intense Energy Wrote:virusul a fost inlaturat . dar problema persista
Reinstall mess, cauta versiunea care ti-am zis'o e cea mai buna si fixa nu prea ai probleme la ea
incerc acum
am incercat wakkk . din pacate nu merge .
incerca sa dai un pumn la unitatea centrala ... la mine functioneaza cand ma arata idle pe mess
i`am dat de i`am indoit carcasa .. si nu a ajutat la nimic :lol: :lol:
Zuzu Wrote:incerca sa dai un pumn la unitatea centrala ... la mine functioneaza cand ma arata idle pe mess
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))