CS.U-S.RO

Full Version: Setari pentru tinta.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mai jos sunt cateva setari care sunt bune pentru tinta si te ajuta sa joci mai bine zic eu
Scrieti in consola sau in cfg urmatoarele:
- cl_crosshair_size small ---> face tinta mica
-
- hud_centerid 1 ---> iti scrie numele oricarui jucator langa tinta si nu jos(puteti schimba valoare)
- cl_righthand 1 ---> iti pune arma pe stanga...0 iti pune arma pe stanga
- hud_fastswitch 1 ---> te ajuta sa schimbi arma direct cand apesi pe 1,2,3,4,5 fara sa mai dai click
- cl_crosshair_size 1 ---> iti face tinta mica si rezolutia cea mai mare in cs si la placa video.
- cl_showfps 1 ---> afiseaza fps
- gl_picmip 3 ---> setare pentru fps care face textura mai stearsa astfel incat fps-u sa creasca
astea nu`s setari pt tinta.astea sunt doar niste setari uzuale pe care le pun tot timpul in afara de gl_picmip ca nu`mi place cum se vede si aia cu showfps ca imi distrage atentia sa ma uit in coltz.
Danutz nu ma critica...eu doar vreau sa fac si eu ceva posturi(nu spamuri)
Pentru noi danutzZ is setari uzuale dar crede-ma ca unii afla despre aceste setari abia acuma :lol:
LoadinG Wrote:Danutz nu ma critica...eu doar vreau sa fac si eu ceva posturi(nu spamuri)

daca vrei posturi reia numaratoarea pana la 5 milioane care o facuse jammin

si in + nush la ce te ajuta posturile astea...dar in fine...

edit 1 : vad ca ai 25 de posturi in 2 zile iar eu am 940 in 2 ani 8 luni si 8 zile