Am vazut topicul cu ce sporturi preferati, multi baschetball-isti...
Hai sa ne intalnim intr-o zi in cursul saptamanii viitoare....inchiriem o sala pentru 2 ore.
Ps: Dupa ora 6 sa vina si Jammin.
SebastiaN Wrote:Am vazut topicul cu ce sporturi preferati, multi baschetball-isti...
Hai sa ne intalnim intr-o zi in cursul saptamanii viitoare....inchiriem o sala pentru 2 ore.
Ps: Dupa ora 6 sa vina si Jammin.
nu-mi zi ca a picat blestemul pe mine si te-ai mutat in iasi
Ma bag, dar sa fie ceva sigur
N-ai noroc playa
, numai ca eu stau in copou...
asta-i bine pentru mine, stai acolo nu cobora in vale, stai la aer rarefiat acolo
Si mie imi esti la fel de drag! :lol:
Deci nu vine nimeni la un baschet?
Daca ai sti cat vreau sa te vad...!!!
Te pricepi sa-ti faci prieteni sebastian.Is destui care vor sa-ti ureze "bine ai venit in Iasi",acum sa trecem peste asta.Un baschet ar suna destul de bine,chiar daca nu excelez imi place.Daca hotarati o ora/o data sigura poate imi fac timp si vin si eu.Salut
Si eu , doar ca trebuie sa hotaram ceva , ca sa stim daca facem sau nu ceva ...
Pai in primul rand, trebuie sa vedem ca sunt doritori, sa se anunte unu altul...dupa asta hotaram toti, data si unde (nu cred ca o sa putem sa jucam afara, cu vremea asta)
afisati-va inlatimea oleak, gogu stiu cat e de inalt, la fel si sebastian. Restu care vin ziceti ce inaltime aveti ca nu am chef sa joc baschet si sa arat ca ciobanu printre oi!
playa Wrote:afisati-va inlatimea oleak, gogu stiu cat e de inalt, la fel si sebastian. Restu care vin ziceti ce inaltime aveti ca nu am chef sa joc baschet si sa arat ca ciobanu printre oi!
BUNA ASTA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De exemplu, este o sala prin agronomie, unde au voie numai studentii de acolo... si la intrare sta femeia de serviciu, deja ma stie ca fiind studentul la medicina veterinara :lol:, am putea sa intram vreo cativa asa...
Daca ne primeste, donsoara de serivciu, i'm in
ps:am 1.69 dar nu cred ca inaltimea conteaza
conteaza la efectul vizual!
Da bine, hai sa vedem cum ne adunam si dupa vedem!