CS.U-S.RO

Full Version: Echipa Romaniei ERA Luce Jr.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
da,sa stii!
daca Galamaz facea fata unor jucatori mari in Champions league si tu nu'l chemi sa vezi cum se descurca la nationala e urat, acum baiatu' pupa banca. asa ca bagam noi pe fitosul (care e stie fotbal totusi,dar nu e el fundas central) de Radoi , din cauza caruia am luat gol cu Albania.

Radu Stefan nu stiu cum sa tina astia de la Lazio de el sa ramana, nici cu salariu de 1 milion nu pot,si am citit un articol ca razvan nu'l cheama pt ca a refuzat ala de vreo 3 ori nationala deja.

in loc sa continue cu Torje , care s'a intors la nationala mica, el continua cu Florescu sa planteze floricele pe teren.

in atac tot il pune pe Bilasco , de parca el castiga la fel de multe dueluri aeriene contra nationalelor cum face in liga 1..si cum el nu reuseste sa faca ce poate face in liga 1, e degeaba in primu' 11.

si mai sunt niste tampenii facute de omu' asta care de mai bine de un an,el experimenteaza!n'are nici banca de rezerve aranjata.
pheno Wrote:da,sa stii!
daca Galamaz facea fata unor jucatori mari in Champions league si tu nu'l chemi sa vezi cum se descurca la nationala e urat, acum baiatu' pupa banca. asa ca bagam noi pe fitosul (care e stie fotbal totusi,dar nu e el fundas central) de Radoi , din cauza caruia am luat gol cu Albania.

Radu Stefan nu stiu cum sa tina astia de la Lazio de el sa ramana, nici cu salariu de 1 milion nu pot,si am citit un articol ca razvan nu'l cheama pt ca a refuzat ala de vreo 3 ori nationala deja.

in loc sa continue cu Torje , care s'a intors la nationala mica, el continua cu Florescu sa planteze floricele pe teren.

in atac tot il pune pe Bilasco , de parca el castiga la fel de multe dueluri aeriene contra nationalelor cum face in liga 1..si cum el nu reuseste sa faca ce poate face in liga 1, e degeaba in primu' 11.

si mai sunt niste tampenii facute de omu' asta care de mai bine de un an,el experimenteaza!n'are nici banca de rezerve aranjata.
1.m-ai facut sa rad Smile))
2.Galamaz a fost chemat la nationala,doar ca nu poate intra nici in locul lui Tamas nici in locul lui Chivu care is jucatori de mare valoare.Tamas a jucat contra lu' Man U a scos un gol ca si facut la 2-2 in minutul 92.Aceeasi chestie e valabila si pt Radu Stefan.
3.Torje a fost lasat la nationala mica pt meciul de calificare.la urmatorul meci sunt convins ca va fi titular.
4.Bilasco a jucat si el alaturi de Galamaz in UCL si nu cred ca s-a facut de ras.Lucescu a incercat un sistem cu el in teren si nu a mers.era normal sa incerce sa schimbe ceva.in meciul cu Franta nu a intrat.
5.Is de acord cu Florescu ca nu are ce cauta la nationala.
6.Daca ai fi tu acolo in locul lui crede-ma ca nu te-ai descurca mai bine.Nu-l apar pe Lucescu stiu ca a facut greseli mari,dar niciunul din noi nu s-ar fi descurcat mai bine in locul lui!
Eventual chemati ma dinamovistiii :lol: ca tot au batut aseara pe steaua .

Cat despre radoi, el chiar pune osu la munca nu i s-a urcat nimic la cap.

Ms'
wakkkK Wrote:Eventual chemati ma dinamovistiii :lol: ca tot au batut aseara pe steaua .

Ms'
n-are sens sa suferim pe aici.Tabela spune totul!Salut
gogu Wrote:
wakkkK Wrote:Eventual chemati ma dinamovistiii :lol: ca tot au batut aseara pe steaua .

Ms'
n-are sens sa suferim pe aici.Tabela spune totul!Salut[/quote

da 2-1 si un meci in care dinamo a cam avut noroc :lol:

pS:nu-s stelist.

Wanted

hai norok razvane :lol: sa ne duce la euro/mondiale sau a 3 varianta acasa :lol:
Frate noroc/nenoroc.Noi ne-am urmarit scopul 3 puncte care erau extrem de valoroase pt noi!M-as bucura ca alti sa fie cu spectacolul si noi cu punctele!Salut
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8