CS.U-S.RO

Full Version: Echipa Romaniei ERA Luce Jr.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Wtf ya yo ,contra la nationala?!:/
ma bucur ca lucescu are in sfarsit ochi si pentru torje..dar totusi sunt dezamagit ca l'a luat acum si nu a mai putut astepta. nu'l voi putea vedea in meciul Romania - Rusia U21... ;[ a fost favoritu' meu din meciu' de anu trecut cu Feroe.

dar e tanar si e bine ca a facut pasul mai departe.
sigur v-a fi titular,nu l-a luat doar sa-l tina pe banca tinand cont ca la echipa de tineret era om de baza si era nevoie de el
Torje titular, oricum suntem praf Smile
da gol Torje in meciul urmator.

Guest

Echipa de betivi. Smile) O sa plece cu 1 punct albanezii, presimt asta. Smile)
eq din echipa aia lipseste .... BALBAAAA ! Smile)))
Nu prea le am cu de-astea, dar ma mai uit la meciuri.. Opinia mea de telespectator linistit.. PRAF ASTIA DE LA NOI.. PRAF PRAF PRAF . Ma ia rasu.
Dupa acest meci, e clar sunte-ti o echipa de napi
Razvane tata, tu te numesti antrenor? Confusedhock: joci cu florescu ala care i-a stat mintea tot meciu si de abia alerga il bagi pe torje fundas dreapta?! bine ca nu l-ai pus in poarta ! cocis, nu comentez, parca se ducea la crasma. Lobont , e degeaba

Singurii care m-au surprins placut au fost torje (chiar si fundas dreapta a pus osu la munca) , contra ( a alergat enorm, chiar daca are 34 de ani) , deac , marica si bogdan stancu ( pe langa gol a mai tinut de minge a alergat in atac)

in rest suntem praf si pulbere cu echipa asta ,nu mergem la europene
Romania Romania Ole Ole Ole!!!Sa vina altul care stie sa faca o selectie si sa-l lasam pe "baiatu' lui tata"!!De acord cu wakk Torje a alergat si s-a zbatut!
Vai de p**a noastra! Suntem pe nicaieri , iarasi terminam pe locul 4 in grupa.
La meciu cu belarus propun sa ne facem echipa si sa jucam noi ! :lol:
selectia se face ca pe timpul lui Pitzi , dupa pile !
parerea e doar mea !
dj Wrote:selectia se face ca pe timpul lui Pitzi , dupa pile !
parerea e doar mea !
Ar fi bine daca s-ar face pe pile,dar eu cred ca Razvan Lucescu e un prost selectioner ceea ce e diferit de un prost antrenor,ca antrenor de club e foarte bun vezi exemplul Rapid si Brasov!El selectioneaza dupa capul lui nu dupa ce ii zic altii!
Belarus a invins Franta,daca batem Belarus intram in carti iar,dar o sa fie foarte greu!Bafta
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8