CS.U-S.RO

Full Version: Strand 11 august 2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Asadar cum s.a mai discutat, toti care vor la strand ne adunam miercurea aceasta , ora o stabilim in functie de cati vin .

Intrare : 4 lei

Ne intalnim mai multi in fata la strand .Daca trebuie sa astept eu

Nr. meu :0723383619 / Valabil 24/24 wakkK
wak mak pak
cel mai bine e sa ne adunam acolo la 10 ..:-?

dupa aia e prea cald..mai fac cei slabi de inger insolatie si as vrea sa ne distram si sa ne simtim bine toti.

plus ca am prinde locuri bune daca ajungem mai devreme :mrgreen:
Nu e problema eu pot ajung mai devreme si sa ocup un loc Smile stau la 10 minute de strand
bini ca va duceti di ziua mea :x
E si ziua mea pe 11. Daca sunt liber vin si eu la strand sa va servesc cu o bere.
of course ca te asteptam dark Smile)
sa ne servesti Smile)
a si tu waaaak sa vii cu mingea de voley..
nu ma bag in apa stau si joc voley Big Grin
deci vin cu rox, lala
fain ... ma bag daca vin mai multi :X Big Grin
ma bag si eu daca nu este apa in bazin:X oricum stau numai pe uscatSmile)
Puneti si voi la un sfarsit de saptamana sa vina toti.in fine nu stiu daca pot sa ajung din pacate.mai vorbim pana atunci...
daca schimbati data din 11 in 13 sigur pot ajunge.altfel nu cred...
off..
eu speram sa ajunga toti:-s

se poate schimba din 11 in 13?
sau ramane 11?
darkclan Wrote:E si ziua mea pe 11. Daca sunt liber vin si eu la strand sa va servesc cu o bere.

asa asa :X, il astept si pe domnul ikss si pe domnu bogdanel

@ burlaku , tu poti sa stai si la 1 .80 :lol:

LE: rox, in functie de cati se aduna, dar daca e mai bine pe 13 la sfarsit de saptamana si poate veni mai multa lume, ramane pe 13 :mrgreen:
voi fi acolo Big Grin

propun sa ne intalnim devreme, pe la 9. pentru ca e si liber atunci, si prindem mai multa racoare. dupa 1,2 se face insuportabil atat dpdv termic cat si ca denistate de sufletele.
ramane 11 sa pot veni si eu ..
daca nu va duceti voi pe 14Big Grin
mai bine ar fi saptamana viitoare o intalnire se poate veni si cei din Bt:pheno,ghile,dmx,sklembar parca la urmatoarea intalnire si-a anuntat prezenta si supereroul!O sa afle mai multa lume...cum credeti e doar o propunere.O sa fie mai bine cand ne intalnim 20 si....decat 10 oameni
Pages: 1 2 3 4 5 6