CS.U-S.RO

Full Version: Strand 11 august 2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
inteligenta ideeSmile)
Maine ora 10:30 in fata la strand !!!!!! daca cineva vine mai tarziu sa ma sune maine sau sa imi zica pe messs

0723383619/ nord_hop
+ mine
Valeu. La 10:30?

Eu o sa fiu acolo de pe la 9 si ceva. Cu DjBobo si maf1. Plus inca un prieten.
@ ikss, pana ajung fetele plus ca ma duc cu eqq sa.l luam pe gogu de la garaSmile)
bine. va tinem loc langa mal. unde vreti, la olimpic, sau la bazinu ala lung?
la ala lungSmile)
distractie placuta
nu'i asa ca ma ve'ti suna si imi ve'ti canta La Multi Ani la telefon?:o3 mi'ar fi placut sa fiu acolo de ziua mea :o3
si noi venim cu gogu >Tongue
deci si pe noi ne iei de la garaSmile)
pheno Wrote:nu'i asa ca ma ve'ti suna si imi ve'ti canta La Multi Ani la telefon?:o3 mi'ar fi placut sa fiu acolo de ziua mea :o3

I calling you ! numa sa fii pregatit=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pana la 5 ... ? prefer sa nu abuzez de strand ... 3-4 ore si auuuuu ... dupa prin KFC sau MC !! ...
Tocmai sa terminat intalnirea la strand, eu unul m.am simtit bine, ma rog exceptand partea,cand a trebuit sa plec din cauza unor probleme personale.Smile Vreau sa aud si unele parareri , si pe cei care i.am sunat sper ca nu i.am deranjat . :mrgreen: :lol:
foarte frumos.. dar ma ustura spateleSmile) nu mai ies din casa decat noaptea ca e mai bine
burlaku Wrote:foarte frumos.. dar ma ustura spateleSmile) nu mai ies din casa decat noaptea ca e mai bine
:lol: pai vezi..pe fata te-a protejat "cel mai fin par din lume"
daca pe spate nu ti-a crescut :lol: :lol:
Pages: 1 2 3 4 5 6