well ...e un oras mai mic :-? .. si intr`adevar nu cred ca un sat are peste 100.000 de locuitori .. si ghile .. cred ca sunt si situatii fericite in care parintii sau bunicii provin din oras :-? .. acum orice este posibil
) nu va mai chinuiti .. oricum inainte botosaniu` se stia ca a fost un fel de targ unde venea nush cine bla bla si comerts si alte cele :-? .. in fine eu zic ca e oras :-?..
doamne...fac ce fac si tot enervez
lumea.E clar phenomenule?
deci a ramas ca e sat nu?
la batasani akolo la bloc se zice casa peste casa =))))))))
maf1 Wrote:la batasani akolo la bloc se zice casa peste casa =))))))))
=))))))
Satele se deosebesc de orase atat prin marime, cat, mai ales, prin activitatile locuitorilor, care se incadreaza predominant domeniului agricol. In tarile dezvoltate economic, activitatile populatiei rurale sunt mai variate si ies de multe ori din sfera agriculturii, o parte din locuitorii satelor fiind ocupati in industrie, transporturi,turism.
ï® satele cu functii predominant agricole. Acestea pot fi specializate fie in cultura cerealelor si a plantelor tehnice, fie in viticultura, fie in cresterea animalelor etc.
Aici se incadreaza. =] .
acum am venit din vacanta mea la botosani.a fost frumos dar nu prea mi-a placut cand eu ma trezeam iar oile behaiau intruna.era cam iritant dar m-am obisnuit :lol:
daca te'ai dus la inapoiati ce vrei. mai mergeai 2 pasi ajungeai la TEHNOLOGIE, daca ai auzit de asta.
pheno daca mai tii mult palma botosaniului o sa iti creasca par in palma
nu conteaza asta.
) dar si'a castigat statutul de oras, are vreo 115.000 locuitori. ne inghesuim dar e bine
)