CS.U-S.RO

Full Version: FOOTBAL
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
bodu si eqqq au facut treaba datorita mie ca am intrat in poartaSmile) ca tot eu am decis meciurileSmile)
cand am stat in aparare nu am luat gol...cand am stat in fata am dat gol...si am aparat si 2 penaltiuri din 3
si am dat si 2 goluri la inceputSmile)
burlakule...eu am luat si nr de tel a fetei din autobuz....am un plus fata de tine=))) chiar in momentul asta ma intreaba ce fac maine=))))

Guest

Messi Verde o venit fumat la fotbal ca si-a bagat-o singur in poarta. Smile)))))))
de la ora 8 pana la ora 9 cand am venit aveati un meci castigat

de la ora 9 la 10 a`ti castigat 3 sau 4 si puteati lejer sa castigati inca unul dar a`ti avut ghinion

eeeh ce mult conteaza un antrenor de valoare pe margine =))
eq :O:O:O Wrote:Messi Verde o venit fumat la fotbal ca si-a bagat-o singur in poarta. Smile)))))))
Banel "Coloratu" Nicolita Smile) nu-l mai chemati la fotbal Smile)))
:lol: :lol: :lol:
Fotbal vs Manutza = >mana stanga rupta de 2 ori (2007)
nas spart ( cand eram mic)
clavicula dreapta rupa (mai 2010)
timpan spart (mai 2010)
fusura pe craniu (mai 2010)
hematom pe creier (mai 2010)

Concluzia da-l Drac de fotbal .....
tu cred ca faci lupte libere nu fotbal Confusedhock: de ti`ai rupt atatea

da cum naiba ai avut hematom?ai dat cu capu de ciment?
danutzZ Wrote:tu cred ca faci lupte libere nu fotbal Confusedhock: de ti`ai rupt atatea

da cum naiba ai avut hematom?ai dat cu capu de ciment?

da.. m-alovit unu cu capu la tampla, mi-am pierdut cunostiinta si am cazut cu capul de pardodeaua aia din sala
Frate si eu am avut piciorul rupt la fotbal am avut si tibia si peroneul rupt.Am stat vro 3 luni cu el in ghips si inca vro 3 luni recuperare!!Glezne sucite din astea am avut,dar nici ca tine Smile)))

Guest

Inseamna ca practicati altfel de fotbal pe acolo .
e periculos cu voi.pana acum am avut doar julituri in palma cand jucam pe ciment si cam atat si sper sa raman doar cu astea de acum incolo Smile
Topic closed :!:
Pages: 1 2 3 4 5