CS.U-S.RO

Full Version: FOOTBAL
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
ne ocupam de un fotbal??? organizez eu tot...numai sa fie lume, timp si bani, (si sustinatoare).
numaratoarea incepe cu mine...va rog puneti numarul in fata numelui

1 EU
asta inseamna ca nu mai mergeti sambata ?:|
strici numaratoareaSmile))) eu merg...dar ne mai tr 2 oameni...si nu putem sai lasam pe ceilalti deoparte...mergem toti odata...
Dupa Bac is dispus Smile adica sambata viitoare!!Daca e sa fie postati pe forum si vedem!

Guest

bodule, suntem 4. Big Grin Deci +2 buni ca sa nu stam pe margine . Eventual un portar care se arunca, face tumbe, chestii de astea.
da il aveti pe burlaku aka iron man ...portar fundas mijlocas ..multifunctional..deci nu cred ca e problema cu + aia 2 jucatori care trebuie sa joace bine ..pot fi random
+1 .. ma bag si eu , daca se joaca ceva
bun asa....mai tr 1

eu ziceam..topicul asta sa fie pt sapt viitoare sambata dar o sa facem altuSmile)
Daca e saptamana viitoare e perfect!! :X fac un efort sa va dau lectii la fotbal Smile)Big Grin
gogule...cauta niste papuci zburatori...poate o sa joci mai bine cu ei

Guest

gogu Wrote:Daca e saptamana viitoare e perfect!! :X fac un efort sa va dau lectii la fotbal Smile)Big Grin

Te bazezi ? Smile)) Vezi ca bat b1ne si la fotbal . Smile))))
eq :O:O:O Wrote:
gogu Wrote:Daca e saptamana viitoare e perfect!! :X fac un efort sa va dau lectii la fotbal Smile)Big Grin

Te bazezi ? Smile)) Vezi ca bat b1ne si la fotbal . Smile))))
La fotbal nu Smile daca ma bati la fotbal imi dau ban singur Smile))
=))) gogule tu ai spusoSmile))
Cu bodu nu ma pun ca el a jucat la F.C Brazilia Smile)
Pages: 1 2 3 4 5