helloo , ma poate ajuta cineva in legatura cu google adsense ? am facut cerere la ei am primit si confirmarea dar mia respins site-ul scrie in mail de ce , de ce nu stiu ce nu este in regula cu site-ul meu ... daca este cineva care are site cu anunturi google pe el ... va rog cu un suport din partea voastra
Eu am cont pe ad sense...si in primul rand pentru a-ti fi acceptat site-ul trebuie sa indeplinesti o serie de conditii....Mie mi-a iesit din prima ..pentru ca am avut site-ul doar in html..totodata site-ul tau nu trebuie sa contina posturi rasiste, filmulete xxx sau alte chestii din astea...
PC(1): Posteaza site-ul si o sa ma uit cam care ar fi problema!
PC(2): Uite-te pe mail-ul care l-ai primit cand ti-au respins siteul...poate sa fie ceva pe acolo
In primul rand iti multumesc ca te-ai uitat peste postul meu , deci sa incepem ... linkul site-ului este <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.replay.ucoz.com">www.replay.ucoz.com</a><!-- w --> , in mail nu inteleg mare branza cu ce am gresit ... ar fi ok daca mi-ai da un PM cu un id de messenger sa vorbim live .. daca esti de accord si ai putin timp , multumesc din nou