CS.U-S.RO

Full Version: despre fotbal facem asa ca e mai bine
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
va rog aici sa va inscrieti print-un singur post si numai unul pentru duminica asta la ora 17:00 pentru fotbal in Gradinari. Vineri seara se incheie inscrierile pentru a putea merge sambata dimineata sa facem rezervare! Deci in aproximativ 30 de ore se termina inscrierile.

Am facut acest topic pentru a nu ne lungi inutil cum am facut-o la topicul precedent!

VA REAMINTESC: VA INSCRIETI PRINTR-UN SINGUR POST!!!! CINE NU VINE DUMINICA NU SE INSCRIE
Aprob ! Voi fi acolo + BogdaneL !
Vin.
sa aduc si camera video??Smile))))
vin

da razer gud aidiia

Guest

eu vin cu alunecarile Big Grin
vin... mircea radu vine
daca se poate vin si eu si cu un prieten (asterix)

edit by danutzZ : pana acum suntem 10.hai baieti...inca 5
vin
il astept pe ikks si pe tutunel sa se inscrie, au zis ca vor veni...hai. s-ar putea si eu sa aduc 1 om daca se aduna 14, +1 al meu vor fi 15! deci hai va rog!
+2: dj si [u-s]danutza s-au inscris :oops:
vine si spooky
care stie vreo sala de sport sau terene acoperit in iasi?am fost azi si acolo se poate doar de la 12 la 2 duminica

ma mai duc si maine la sala facultatii sa intreb...
dane... am auzit ca s-a deschis un teren artificial in bularga la capatul podului acolo .. la liceul sturza parca e ala .. a fost unu aseara pe acolo si a zis ca arata impecabil.. plus nocturna
nush daca vor baietii....daca nu e prea frig...eu n-am treaba...
Pages: 1 2 3 4