vroiam sa va rog sa puneti pe server pluginul ala cu blind si cel care nu te lasa sa-ti schimbi nick dak iei gag ...ar fi foarte folositoare ...parerea mea.
va rog si pe voi sa va dati cu parerea referitor la aceste pluginuri. HF.
Din cate stiu cel cu schimbatul nick-ului este pe server..
eu de cate ori dau gag la un player... ala is schimba nick ... am luat gag aiurea etc.... sau fel de fel de mesaje
da bine.dar nu isi schimba si nick-ul initial.nick-ul ramane acelasi
poate ma insel eu...dar din cate am vazut unii isi schimba nick-ul initial.. am sa-incerc sa fac in asa fel sa-mi iau gag si o sa imi dau seama dak pot schimba nick
mai este o faza interesanta....puneti un nume gen abcdefg la panarama....injura un admin...el iti da gag....cat timp ai gag iti bagi adminul...numele tau nu se schimba dar ai admin intr-un fel pe numele care l-ai avut initial
cand scrii cu @ apare abcdefg : "mesaj"
stiam de acest bug :lol: dar nu merge tot timpul >
In legatura cu plugin-ul "blind player". Daca tot este acest plugin, cred ca ar fi foarte important, atunci cand un admin da blind unui player, in coltul din stanga jos sa nu mai scrie : Admin blinded X .. pt ca isi poate scoate wallul .. simplu.. Pt ca din cate tin minte, cand iei blind scrisul nu dispare , poti vedea in continuare ce scrie..
Bunelu.
cu toate k au fost playeri depistati cu wall cu acest plugin ar fi bn sa se scoata avertismentul din chat si sa se pune pe admin's chat
da buna idee...de obicei cand era dark pe server scria mesaj dupa mesaj cand primea cineva blind..ca sa nu observe textul din stanga jos...dar dark nu e tot timpul ca sa scrie... :cry: :cry: :cry:
o sa mai fiu, dar deocamdata iau o pauza de cs
darkclan Wrote:o sa mai fiu, dar deocamdata iau o pauza de cs
Cu ce ocazie? :lol: :lol: Bac?
Scz de off
da savy, am si bacul dar nici atractiv nu il mai gasesc :lol: :lol:
o sa mai joc asa 1-2 harti pe zi