CS.U-S.RO

Full Version: admin danutzz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Guest

eu mQ|francezu il reclam pe domnu admin danutzz pt ca da exec aiurea si mie si lui mq trayan cu ce ocazie mio dat exec o venit craciunu mia devreme si nu stiu eu sa stiu motivu vad ca comanda asta o devenit la moda de o bucata de vreme va rog luati masuri
da nu ti-am dat tie.i-am dat doar lu tr@i@n basescu ala din clanu tau necunoscut :lol:
danutzZ Wrote:da nu ti-am dat tie.i-am dat doar lu tr@i@n basescu ala din clanu tau necunoscut :lol:

si lu ala dc i-ai dat.....hai dane Smile) tre sa ai u un motiv :-s Smile) Lasai mha in pace....nu merita Wink scz dak am facut offtopic Big Grin
am si eu motivele mele.imi place de el ..

Guest

ce fata de om prost ai ma danutzz :lol: :lol: :lol: fara suparare :mrgreen:

Guest

:roll: :mrgreen: ba macar zimi motivu ma de ce miai dat aa ziii maa ''''''''',................................................................................ :oops:
goemon Wrote::roll: :mrgreen: ba macar zimi motivu ma de ce miai dat aa ziii maa ''''''''',................................................................................ :oops:

Fratilor .... invatati sa folositi FORUMUL!
cine continua discutzia asta are BAN 1 luna

cererea este faqta total aiurea

ciao