as dori sa va exprimati opinia in ceea ce priveste atitudinea adminilor pe us fata de alte svr, atat pe svr cat si pe forum.
eu de ex aseara m-am batut la cap cu unu vreo juma de ora ca sa ii demonstrez ca el e p.r.o.s.t pentru ca mi-a dat ban pe motiv de injurii + aim +no ss, desi postasem consola in care se vedea clar ca nu a dat nici un id/nici un ss/ nik.
despre celelate 3 nu are rost sa zic.. ca am jucat cu 32 ))
Si la noi , sunt unele probleme, spre exemplu multi prieteni mi-au zis ca au luat destroy degeaba... pentru o injuratura scapata pe chat, sau pentru ca s-au luatin gura cu unii altii dar asta e altceva. Spre alte servere, e un nivel bun de joc! dar na
dj Wrote:si cum se blocheaza injuriile pe chatul adminilor ?
imi spui ?
am vazut pe un alt server ca aveau adaugat un plugin care cenzurau anumite cuvinte (cuvintele pot fi moderate de administrator) , deci daca cineva scria pe chat o propozitie intreaga si in ea se regasea un cuvant gen pl.m, m.m sau altele toata propozitia era inlocuita cu ***
ar fi o varianta.. dar e mai sanatos un ban pt injurii
am intalnit si eu ce zice burlaku.. era inlocuit cu ***adaugati la favorite... etc (cu caps lock) inca un plugin in care-ti arata ora si data in dreapta un pic mai sus de mijloc
Romanul e inventiv, daca vrea sa injure gaseste el alte moduri, chiar si cu acel plugin. Ar fi mult de munca la acea lista de cuvinte cenzurate, iar cum fiecare plugin are bug-ul sau, vom ajunge sa vorbim pe chat in codul morse :lol:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --