Threads: 7
Jammin sufera de admin....
1) intra cu alt nume.. adica " mirela ".. si se da jmeker... adica:
este 1 player la tero care era afk sau statea la panda sau nu stiu ce .. infine conteaza k nu a mers la bomba sa o ia... s-a terminat runda si i`am dat slay.. apoi Jammin a inceput.. adica mirela numele cu care juca... haha stiam ca te oftici ca ai murit si ii dai slay si tot deastea...
2)i`am dat gag.. apoi a scris pe (player) ....
3)i`am dat ban 5 minute cu reason " fa o pauza " sau nu stiu cum am scris...
4)am intrebat pe admin chat daca ip acela e dinamic si mi s-a zis k da..
5) i`am dat quit si tot intra si facea bascau de mine
btw: dupa ban a intrat si a zis" cum ti se pare acum ".. dupa ban nici nu.. dupa 5 sec..
Playerii au fost de fata !
Cele mai dificile drumuri duc in cele mai frumoase locuri
The love is a name |
Sex is the game |
Forget the name |
And play a game |
nu mai spune ??
ma sa fim seriosi, te dai prea mare.... oricum nu am facut nimik gresit
The love is a name |
Sex is the game |
Forget the name |
And play a game |
ps: si faza ca mi ai dat ban permanent ca sa mi`l scoti dupa 3 min dovedeste ca te dai mare
The love is a name |
Sex is the game |
Forget the name |
And play a game |
Threads: 36
:lol: :lol: skilzooor adica exe , nu prea teai maturizat :!:
Threads: 106
Impacare impacare fara nici o suparare care se va supara el de'aicia va pleca :lol: :lol: :lol:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
ok mihai, asculta de jammin scoate`mi adminu
bafta
The love is a name |
Sex is the game |
Forget the name |
And play a game |
Threads: 209
atentie la abuzuri , nici eu nu imi permit chestiile astea !
sskillzor ce ar trebui sa facem noi acuma?
dj eu nu vad ce am gresit.. mihai alege... daca imi scoate adminu asta este.. si cum zc playa etc etc... dar nu uitati k eu am facut mult mai multe pt sv asta decat oricare alt admin mai "mic" sa zicem... deci treaba voastra .. daca mi`l scoateti sa nu credeti k ma apuc de plans sau etc... asta este kiar dak nu am vaz ce am gresit !! ce ar face alt admin cand vede k omu are ip dinamic.. comenteaza dupa gag si REintra dupa ban ??? hai sa fim seriosi ....
The love is a name |
Sex is the game |
Forget the name |
And play a game |
Threads: 275
neica, ieri mi-a dat execuri domnul darkclan si l-am atentionat si pe el ca nu e atent, dar omul si-a cerut scuze si totul a fost ok. tu nici macar nu ai zis scuze. pai ce facem? dar daca nu eram eu si era un player obisnuit? nu isi baga ceva si pleca, si uite asa -1 pe sv :|. bagati-va mintile in cap odata si incetati sa mai folositi comenzile decat strict regulamentului. ban si exec e pt codati, in rest exista kickuri si slayuri si gaguri. Ban se mai da daca te injura un jucator si nu daca te face sa te oftici capisci?
Threads: 28
Nu se da ban daca te injura un player?
Hai ca intru cu un nick la misto si incep sa iti umplu frigiderul de carne si sa injur acolo unde te doare mai tare ( nu ma refer la tine )..sa ai mama sau tatal mort,si sa se trezeasca un tampit sa isi bage nush in mama ta..cum te simti?
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
playa eu nu imi cer scuze pt k la multi am vaz k dau ban daca dau retry dupa gag sau dak vb pe (player) dupa gag...admini de pe u-s zic!
btw: nu da inainte k am dat ban pt k m-a ofticat..am dat pt k ai scris pe (player) dupa gag si nu ai incetat !.. si lasa faza cu -1 pe server k multi am adus
The love is a name |
Sex is the game |
Forget the name |
And play a game |