salutare, propun un amx-mod prin care coechipierii nu pot face block , cand esti f aproape de un coechipier devine "invisibil" si poti trece prin el ca sa spun asa.. am vazut recent pe un server si mi se pare f buna ideea intrucat d multe ori se ajunge la injuraturi sau discutii neadecvate d.p.d.v al limbajului ca un player a facut block . daca vreti sa luati in considerare ideea dati'mi un semn sa va arat despre ce este vorba.
Threads: 7
subscriu. si nici nu va fi lag pe server.
Threads: 34
la dezavantajele pluginului v-ati gandit? Cand o sa se puna 5-6 intr-un colt , unul in altul si vor trage toti in acelasi timp , fara sa fie deranjati de vreun coechipier..
Threads: 36
nu poti sa stai jucator in jucator.. te respinge.. usor daca esti complet in el, cel putin asa imi aduc aminte..
Threads: 25
pe u-s nu cred k isi are rost pluginul asta...sunt de acord in totalitate cu rox,unde mai ai strategie dak joci asa...vrei sa faci un up la o cutie cuiva,cum ii faci,pe d2 sa intre ct rapid mid,km ii faci up la cutie??
e si asta cu + si - deci...momentan mi se pare un plugin inutil...
Threads: 188
inutil acest plug-in propus, are dezavantaj si implica jocul individual.
offtopic
mai bun un plug-in de flash-bang, sa fie de culoare gri sau sa ia numai adversaru flash nu si coechiperii.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.