11-15-2010, 03:20 PM
joker Wrote:wakkkK Wrote:bostan daca ti-ai luat admin nu trebuie sa iti iei lumea in cap...uite coltu vesel si so ajuns la ban...si imi este var si zic pt a 3 oara eu bag mana in foc pt el ca nu avea cod.. am mai spus si mai spun ca sunt diferite versiuni de cs cu multe buguri.joker Wrote:praf ...mai mult nu zic...la fete nu ma astept mai mult ...da zic de altii
Ei hai nu incepe cu suferintele, e coltu vesel ,ne distram la urma urmei nu totu' se rezuma la cs' . Oricum varu' tau nu joaca cine stie ce special.Fiecare are dreptu la o parere el a facum cum a crezut de stiinta.
Si mai lasa-ti orgoliile astea la o parte ca nu moare nimeni.
hai la o revedere placuta.
Fii tu sanatos, nu stau eu in adminu' meu si doar ti-am zis si azi la scoala ca nu conteaza ca e vartu ca nu stii ce face el in fata pc'ului lui,mai ales ca e si in belgia. Casca ochii bine. hock: si nu mai baga mana in foc pentru oricine ca nu stii ce face el
ps: E totusi o colegialitate de 4 ani intre noi jokere, nu ma asteptam sa reactionezi asa. Dar np. Numai bine. Am crezut ca ai luat topicu in gluma, nu e vorba de poze,dar np.