Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
respect snakey!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=fXMYJtWg4MA">http://www.youtube.com/watch?v=fXMYJtWg4MA</a><!-- m -->

Pentru asta ai respectu meu ,si o bere si tu si dundi :!:
bravo snakey Smile)
ma uitam si eu acum cu inca un admin =))
bune explicatii!!!
cred ca si eu modificam mai bn pozele daca ma puneam bn cu sormeaSmile)
in fine
gg
Dupa razboi multi viteji se arata , inteligentilor :lol: :lol: :lol:
dundi cheama-ti cumnatu la intalnirea de duminica :!: :!:
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
frate esti tare.video-ul ala merita mai multa mediatizare =)))) "uite-l pe var-tu" =)))
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
baaaa
deci e genial omu' e genial!
prima oara lam luat in ras
dar cand am vazut ca are dreptate
deci pisi " fire in the hole "
Smile)))))

"joker ai zis ca bagi mana'n foc pe varul tau, uite-l pe vartu "
=))
GG la replica asta Smile
Respect SNAKEY!
dundi, adu-l la intalnire duminca viitoare :*
si da!
RUSINE ADMINI ! Big Grin
mai ales .. VERDE =))))))
:*
"Verde, care a inchis topicul" =)) am incheiat citat=))
A dat omu niste replici de scris in cartea de Limba Romana mai ceva ca "Nu stiu de astea " sau "doua" sau " sau "
:lol: :lol:
esti doar invidios
joker ...sincer debea ast sa te vad la fatza....Wink....
iar pt inlnirea de duminica ...o sa vedem daca o sa putem veni.....
Multumesc baieti/fete pentru nici nush cum sa`i zic.. recunostiinta si respect.. sunteti tari ! Tongue
Nu ma asteptam chiar la asa o "avalansa" Smile
Dundi lasa`l p joker ...
Si Joker te inteleg k nu crezi k sunt modificate. Oricine are dreptul de a nu vedea/recunoste adevarul sau pur si simplu vad lumea prin alti ochi. Nu`i nimic nu am nici eu nimic cu tn, nici dundi, dar te rog .. ca lucrurile sa ramana cum am zis mai sus nu mai vb de persoana mea gen "praf" si "frustrat`u ala" ok? Multumesc de intelegere si numai bn Tongue
Bafta all :*
Se spune ca munca e izvor de sanatate.. Atunci sa lasam bolnavii sa munceasca ! Big Grin
joker Wrote:praf ...mai mult nu zic...la fete nu ma astept mai mult ...da zic de altii

Ei hai nu incepe cu suferintele, e coltu vesel ,ne distram la urma urmei nu totu' se rezuma la cs' . Oricum varu' tau nu joaca cine stie ce special.Fiecare are dreptu la o parere el a facum cum a crezut de stiinta.

Si mai lasa-ti orgoliile astea la o parte ca nu moare nimeni.
joker Wrote:
wakkkK Wrote:
joker Wrote:praf ...mai mult nu zic...la fete nu ma astept mai mult ...da zic de altii

Ei hai nu incepe cu suferintele, e coltu vesel ,ne distram la urma urmei nu totu' se rezuma la cs' . Oricum varu' tau nu joaca cine stie ce special.Fiecare are dreptu la o parere el a facum cum a crezut de stiinta.

Si mai lasa-ti orgoliile astea la o parte ca nu moare nimeni.
bostan daca ti-ai luat admin nu trebuie sa iti iei lumea in cap...uite coltu vesel si so ajuns la ban...si imi este var si zic pt a 3 oara eu bag mana in foc pt el ca nu avea cod.. am mai spus si mai spun ca sunt diferite versiuni de cs cu multe buguri.
hai la o revedere placuta.
uite-l pe var-tu Smile)
joker Wrote:dundi nu inteleg ce ai cu mine? crezi ca am ceva cu tine sau cu snakey? eu doar atata zic ca pozele nu au fost modificate.

Nu mai baga mana in foc ca s-a vazut clar care-i treaba.. or fi buguri da' parca acum sunt prea multe :lol: ..pentru ca tu ti ai asumat raspunderea ar trebui sa ramai fara admin ..poate multi dintre noi au mers pe ideea: "Domle e var'su lu Joker si nu are cod.."..Din punctul meu de vedere , in video de pe youtube se vede clar cum sta treaba..In locul tau n-as mai tine-o pe aia cu "n-are cod bag mana in foc" ca te arzi..

@ De verde stiam ca e idiot :lol: :lol: ..el da repede Topic Closed !
@ S.P. verde

Imi asum consecintele , si cum am zis , dupa razboi multi fruntasi se arata asa ca dai o bere la nentu VerDe ,Bogdanele, am fost superficial recunosc :| dar fara contributia ispravii mele nu ar mai fi iesit povestea asa interesanta :lol: :lol: abia astept DUMINICA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)