Threads: 8
mie rusine de dj playa darck laurentii au fost baietii de nota 10 dar din cauza unor oameni ajung sa ma cert si cu ei da in fine
Threads: 6
Re: reclamatie lol
"deci jeax... eu unul as fi preferat sa iti pastrezi tacerea sa nu te pui rau cu ceilalti.. dar cum doresti tu... LOL este unul din putinii jucatori pro de pe server ... daca si tu ai ajuns la concluzia ca ala e cod eu zic ca nu meriti adminul... HF"
apropo Burlaku nu eu am postat acolo , crazy a postat ! eram la el si am intrat pe contul meu sa vad daca a mai postat cineva ceva la cererea mea de marire si crazy s-a apucat si a dat un reply de pe account-ul meu . batea la obraz ..... omu (LoL) te sustine la cerere si tu sa-l reclami ca codat deci o zi buna !
Ba baieti eu va pun la dispozitie cs-ul meu si cfg-ul ..presupun ca atunci cand e facut demo jucam la sunet ..o sa ma uit si o sa revin cu comment, eu de obicei nu joc pe server la sunet niciodata, dar am facut-o de vreo 2-3 ori ...daca imi pun castile nu misca nimeni fara sa il aud ..asa ca jeax sau crazy iti dovedesc 1 vs 1 ca matur cu voi oricand cu sunet.
aa si eu nu stiu ce e ala silent aim sau ce e aim nush cum ....nush ce e ala cod ..dar va pot arata skill si am sa incerc sa joc la sunet de fiecare data ca sa va explic ce inseamna cs ...ca vad ca unii nu prea cunosc
Threads: 23
Ar fi bine sa stati on topic sau incheiati topicul ca va umple imediat de warn-uri.
Threads: 8
maio bn inchidetil ca dgb ma zbat !
Crazy nu e de tine sportul asta. Ai alte optiuni, mario, solitaire. Incerci sa faci si tu ceva ca sa obtii slotul ala, dar se pare ca prin reclamatia asta ti-ai gasit naÅul. Lol stie jocul si cam atat. Salut si sper sa numai apari pe aici cu afirmatii de astea .
off// Frumoasa poza. Semeni cu Ionut cerceluÅ.......
Bai copile deci nici macar nu jucam la sunet pe server, eu nu inteleg ce ai vazut (am vazut demo), vrei sa vii la mine cand joc cs sa iti arat cum dau ? poate inveti ceva si iti arat cum dau fara sunet si apoi cu sunet si iti anutz capul innainte (adica iti zic ...dau cap acum si apoi il dau ) dar sa stii ca te costa 10 lei lectia, apoi iti arat cum sa dai pereti pe orice harta, si apoi te invat sa dai ca mine (fara sunet), cu sunet costa mai mult ca e posibil sa confunzi pasii pe care ii faci tu cu vreun oponent.
HF.
P.S. credeam ca ai demo ala de ieri cand jucam la sunet sa vezi atunci cum dadeam numai cap cap cap..sec
Threads: 106
almund*crazy Wrote:burlaku Wrote:eu vreau sa iti dovedesc ca esti degeaba... nu stii sa vezi un jucator cu cod... ca sa iti demonstrez cat esti de penibil iti spun ca eu eram dimineata pe server cu nickul "123" ala pe care il injurai si ii umpleai frigideru cu, carne... ti-am spus ca ai sa regreti... de la mine vei primi kick cand te vad pe server... hf
ia uite cine incepu sa ma ameninte omu ma darck ca ma tine in kick ! poftim admin yo nu vreau sa fac chat aici doar am facut o simpla reclamatie ! dar unii oamenii deal de burlak a facut
Omule scuza-ma ca iti zic, dar esti RETARDAT ! Dupa ce dai dovada de nesimtire, impertinenta si analfabetie o mai iei si pe aratura . Get a life .
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 40
asteptam ajutorul unui moderator pt indepartarea acestei mici insecte de pe forum ..