Threads: 46
La o asemenea "bomboana" de fata cum sa zic contra si cum sa o refuzi :oops:
Threads: 188
De curiozitate citeste si tu regulile de la admins only, primele 2 topicuri, apoi posteaza aici cum ca le ai citit apoi iti vei lua adminul inapoi.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Eu in nici un caz, ma gandeam ca aveti voi binevointa sa i-l inapoiati daca se conformeaza la regulile de la admins only, ca poate asa intelege ce sa faca cu adminu, ca raspuns la intrebarea ta, incercam doar sa o ajut. Oricum activitatea ei pe forum este o exponentiala ce tinde spre 0 deci is tare curios cand va raspunde la acest topic din nou. :lol: Fiecare doarme cum isi asterne. :roll:
Threads: 120
Totusi merita adminu inapoi, e Lorri, fie buna fie rea, e singura fata macar pe dansa sa o pastram!
Threads: 59
eu zic ca ea ar merita adminul inapi totusi e singura fata care mai joaca pe aceasta comunitate si e singura care vine la intalniri . Si totusi suntem atatea baieti si ea vine cu toate ca mai sunt unii care rad de ea gen GRASU . merita sa o avem in comunitate . Voi faceti acum cum doriti eu doar miam spus parerea .
Va multumesc !
Threads: 17
sh de la mn pro!!!pro la fata
Threads: 3
da mersi, sariti in capul meu, bravo.
Threads: 14
daca tot e discutia asta ... am si eu o intrebare ... daca eu si Lorri am luat suspend "o saptamana" pentru k nu am echilibrat ... recunosc eu unu nu am facut acest lucru ... dar daca a trecut saptamana nu e normal sa se scoata suspendul si sa ne primim adminele inapoi? ... eu unu regulile le`am recitit din nou si banuiesc ca si Lorri , iar daca le incalcam din nou suportam consecintele nu ? ...
PS: daca va purtati asa eu cred multi admini o sa renunte ... in plus Lorri cel putin de cand is eu pe server nu a facut gafe, e destul de prezenta in joc, e activa ca admin pe server ... nu inteleg d c nu si`ar merita adminul inapoi si va place sa faceti atata "tam tam"
Threads: 3
EI STIU SA VADA NUMAI DEFECTELE DOMLE, CA EI NU GRESESC NICIODATA. Ca eu de cand sunt pe server de 3-4 ani, am stat degeaba. 2 ani jucat constant ca intr-un final sa-mi iau si eu un pricajit de admin care intr-un final sa fie suspendat "o saptamana" si criticata parca as fi omorat un om. fereasca sfantu
Threads: 120
Hai gata cu suferintele consider ca lorri si-a ispasit pedeapsa. primiti amandoi adminele si un loc in rai ,ca daca incep cu warn'urile e belea!
Topic closed .
Threads: 34
1. wakk nu tu decizi daca x, y primesti admin sau nu si nu mai da lock topick aiurea ca deaia e forumul sa se discute , pana nu se rezolva cererea/problema nu mai dati topic closed. Nu aveam 1000 de vizitatori unici si peste 1000 de posturi pe zi ca sa ne permitem sa dam lock topic aiurea. Forumul e pentru discutii , in limitele bunului simt.
2. cand primiti suspend de la un administrator , atunci acel administrator va da adminul inapoi , nu altul !
Aprob zuzu. O sa se taie capete.