Threads: 107
Posibil ca placa e pe moarte. Se supra incalzeste sau nu face un contact bine .. incearca sa deschizi carcasa sa o scoti si sa o pui inapoi. Daca tot asa iti face .. cumpara-ti alta. Un rahat de placa nvidia acu 2 zile a luat cineva cu 2 mil si are 2GB RAM.
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!
Threads: 147
detaliaza danutzz, in ce mod se coloreaza, eventual fa o poza la desktop cand face figuri sa vad exact despre ce e vorba
Pai daca joci ... soliciti placa video .. de aia am spus ca se incalzeste .. dar na vezi si tu
vad windows XP .. nici nu te mai intreb ce calculator din `63 ai
)
Threads: 275
01-09-2013, 08:06 PM
(This post was last modified: 01-09-2013, 08:08 PM by JaMMiN.)
Asta e fabuloasa placa video care ai cumparato de la mine cand erai in liceu! Daca se coloreaza tot desktopul cu o nuanta de culoare e de la mufele cablului vga, daca apar artefacte sau cum ai spus tu se coloreaza DOAR niste iconite ori e de la driver ori e de la placa video, fie e pe duca, fie se supraincalzeste si ar trebui curatata cum trebuie si inlocuita pasta termoconductoare! In acelasi timp se poate sa se fi belit si slotul AGP de pe placa de baza, sau alte prostii dp placa de baza ce tine de video. Eu zic primul lucru care il faci e sa verifici condensatorii daca nu s-au umflat avand in vedere ca placa este f veche si condensatorii sunt tratati ca pe niste consumabile.
Acum sfat: daca pe lungul taieturilor dp fundul condensatorilor se obs urme de rugina sau fundul este bombat ar fi bine sa nu mai utilizezi placa video pt ca s-ar putea sa iti treaca niste curenti pe unde nu ti-ai dori si sa o belesti de tot. Ia legatura cu zuzu sau lordu sa iti dea nr de tel a lui moca repair din tudor, eu am schimbat condensatorii asta toamna de la o pl vid din facultate ca imi dadea artefacte si se inchidea si deschidea monitorul din cand in cand, iar acum merge excelent!
Edit: pret 20 ron
Eu am un ati din 2009 si am ultimul catalyst ... imi merge fara probleme