Threads: 23
am si eu o mica intrebare:
Dupa ce criteriu se ia pentru a primii un jucator admin mare ? chiar sunt curios de ce nu primesc (am steam am peste 18 ani am 2 ani vechime cunosc toti jucatorii joc zii de zii)
sa fie chestia ca voteaza adminii ?.......dak peste 2 3 ani cand o sa am 5 ani vechime pe server nu ma va vota nimeni nu se ia in considerare asa e ?.....ciudata chestie cum se primeste aici admin aici pe server ......dupa ce o sa primesc niste raspunsuri dak sunteti amabili o sa sterg topicul....multumesc
Threads: 36
km asa ceva.... am un an de knd joc pe u-s si nam nici makr admin mic
si joc in fiecare zi pe srv
nush cum se iau deciziile astea
Threads: 43
dmx eu nu te vad zi de zi , eu joc de cand s-a deschis ( 3 ani aproape nushu exact ) si diabia acu 2-3 luni mi-am luat admin , poate sunt admini fuli , mari care nu doresc sa avansezi totul consta in vot
Threads: 28
d m x u nu aveaai admin?? :-?
Threads: 36
aveam dar nu mai stiu dc mi sa scos
stiu k nam intrat o perioada k nam avut net si nul mai aveam knd am intrat
SI TOTUSI INTREBASEM SI EU CEVA ......nu am deschis topicul ca sa vorbiti voi de rau sau bine de dmx .......imi raspunde cineva ?
Threads: 136
bofanale...sa supus la vot adminul tau JOI...dak sa primeshti admin mare sau nu...am votat doar zuzu, cata, playa, mihai(cred) si eu
ok ms........deci am inteles pana la urma iei admin dak esti prieten bun cu adminii nu dak meriti ............atat voiam de la topicul asta
MULTUMESC PT RASPUNS ......TOPIC INCHIS
Threads: 16
hey ... eu cred ca nu ai primit admin mare pentru ca la scurt timp dupa ce ai primit admin mic ai si facut cere ba in plus ai insistat si tot insistat ...am redeschis topicul pt ca nu e frumos ca ai scris ca e pe amicitie serverul, iti spun eu ca probabil vei primi si admin mare cand va fi cazul zic eu ...te salut
"uneori un picior in cap spune mai mult decat o mie de cuvinte"