Threads: 12
Threads: 7
ADR...te-am intrebat mai intai nu? De cat timp stii cs? :| Vad ca si tu umbli cu minciunelele ca si bogdanel but :|
Threads: 275
hh aia o folosesc si eu =)), dar nu te ajuta cu nimic decat sa stii sa tii awpul indreptat spre om dai rapid click dreapta apoi stanga. Era fain daca tragea in tinta fara zum :lol:
Threads: 28
playa isi permite sa joace cu "tinta" ca ne e admin
da intra tu pe alt server sa vezi ce banuri iti iei
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
Threads: 136
iti iei ban pe alte servere pt k adminii PRAF...crek k acela e de la COD nu de la MODEL...k si unele cheat's te lasa sa iti alegi tzinta care o doresti
si eu foloseam modelu ala....nu ii prea folositor asa k am renuntat si mi-am luat unu mai fain...'cool'
ce este interzis pe server sunt scripturile din cate ati observat...modele etc nu se pun...si scripturi interzise pe toate serverele sunt: silent-defuse si no-rcoil
dak vrei sa trishezi...itzi lipesti un punctuletz mic de ce culoare vrei u pe mijlocu ecranului knd joci cs...exact pe tzinta si ii acelas kkt
bafta
sunt curios ce parere are catalin, mai ales ca el considera si bhopul un fel de "cod"
level eu stiu ce e ala un cod si stiu si cum se face faza cu crosshair la awp, deci nu am facut nici un fel de confuzie...
Threads: 275
ba luati si folositi modelul de tinta....si o sa vedeti ca va kkti pe voi ca nu foloseste la nimic. e asa de chestie. eu am jucat inainte pe un server steam only, foarte serios serverul, nu va zic numele sa nu fac reclama si ala a zis clar ca e voie cu model pt ca efectiv nu foloseste absolut la nimic, dar ABSOLUT la nimic. E doar asa de chestie, dar daca voi sunteti batuti in cap si sunteti gica contra mai dava`n bip bip bip si lasatio balta ca aveti experienta de admin cum joaca popa cs. Hai mai duceti-va ca m-ati enervat de tot. Voi nu stiti decat sa casapiti playerii obisnuiti pe server.
hmm...ciudat fel de a discuta o problema...cu jigniri si din alea...in fine, asa se intampla cand vrei sa te implici
Threads: 106
dc nu se joaca default?fara nici un script alias sau alte "modele" ?!
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 3
pentru astfel de script m-am milogit eu**A.O.T Mautza* de zuzu 2 zile, acum 2 ani sa imi scoata banu
pe vremea aia nu era voie!