joaca undercover cu nick`ul waku, si`l schimba in wakkK doar ca sa dea gag
uitati si poze : <!-- m --><a class="postlink" href="http://img854.imageshack.us/f/2011030300004.jpg/">http://img854.imageshack.us/f/2011030300004.jpg/</a><!-- m -->
luati d-voatra ownerii o decizie!
Edit:1.nu comentam ,doar vb cu .foca.
2.ai vreo dovada ?
Edit2:ai perfecta dreptate wakkK da vam facut ,puteam sa primesc 10min ,nu voi comenta ;
eu recunosc unde gresesc ,spre deosebire de tine !
Threads: 120
Also ,daca e sa mai adaug azi pe d2x2 m-ai facut ratat ti-am dat gag si n-ai mai comentat.
Ca un ultim post, prefer sa ma retrag din aceasta comunitate ,decat sa fiu calcat in picioare de toti. Pacat de cei care conduc comunitatea si unii playeri.Scoteti-mi si adminu , stergeti-mi si contu , consider eu ca am realizat multe, dar np.Cu siguranta ne vom vedea la intalniri
Va salut numai bine!
Cu stima ,
wakkK
Threads: 22
wakkk calmeazate...trebuie sa fii luptator si cu un caracter puternic si nu trebuie sa renunti la orice conflict aparut...
Threads: 32
wakkK cu siguranta nu vei pleca asa de usor . pe langa asta nu cunosc cazul nu ma bag dar tin sa cred ca wakkK stie ce face .
dar nu vine vara aia odata :lol:
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Threads: 120
Prietene ,daca chiar crezi ca am nevoie de recunoasterea ta o arzi mega mega mega mega trist. Si la stilu cum o vorbeai cu bietu pusti nu cred ca ii convenea.TRISTULE!.
E chiar pe bune, am sa ramai un simplu player . motivele sunt mentionate mai sus.
ps:log out de pe forum ca nu ma consum cu specimene de genu.. rog administratorii sa-mi sterga contu'.
ps2: si ca sa stii si tu wanted atata timp cat un admin nu ia atitudine , de o zi 2 joc pe server si vad ca oamenii cu lag sunt da-ti afara cand se mai trezeste vreo unu, gag ia cam la fel , etc si amd. nu vreau sa critic pe nimeni, dar adminul chiar e o responsabilitate!
Inca o data sanatate si toate cele bune
wakkK.
Threads: 42
Wakkk, sa-ti dau doua palme sa te trezesti, nu fi copil... stiu ca poti.
Te astept pe server.
Ps. Fii barbat !!!
Threads: 32
cred ca imperintenta nu`si are limite . deja mi se face greatsa . mai bine nu mai zic nimic
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Threads: 107
da-mi postul unde ai anuntat ca nu mai poti juca de pe steam si ma mai gandesc daca nu-ti scot adminul
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!
Threads: 209
deci
mi-a zis mie ca nu poate juca de pe steam , si i-am zis ca nu are voie sa joace cu numele de admin/slot fara steam , iar daca a facut asta , atunci ii dam removed !
PA