07-11-2010, 11:36 AM 

Sexul e ca si cand ii tragi mortii suturi in fund cantand. (Charles Bukowski)

| 
					maxime,cugetari sau citate celebre
				 | 
| 

07-11-2010, 11:36 AM 

Sexul e ca si cand ii tragi mortii suturi in fund cantand. (Charles Bukowski)

07-11-2010, 08:59 PM 

Definitii de Ambroice Bierce(un tip ce mi se apre absolut genial..prin modul de a gandi si a expune unele probleme): Optimism= Doctrina, ori credinÅ£a, cÄ totul este frumos, chiar Åi ce e urât, cÄ totul este bun, în special ce e rÄu, Åi totul este corect cÄ este greÅit. Este ereditarÄ, dar din fericire nu e contagioasÄ. Filozofie= O rutÄ din mai multe drumuri care conduce de nicÄieri spre nimic. DomniÅoarÄ.=Titlu cu care marcÄm femeile necÄsÄtorite pentru a indica faptul cÄ sunt pe piaÅ£Ä. RÄbdare.=O formÄ uÅoarÄ de disperare, deghizatÄ Ã®n virtute. Sfânt=Un pÄcÄtos mort, revizuit Åi editat. FrumuseÅ£e= Puterea cu care o femeie farmecÄ un iubit Åi înfricoÅeazÄ un soÅ£. MaimuÅ£Ä=Un animal arboricol care se simte ca acasÄ Ã®n arborii genealogici(asta mi se pare geniala) Moarte=A înceta brusc sÄ pÄcÄtuieÅti. 

07-11-2010, 09:05 PM 

Una dintre cele mai tari maxime pe care le-am auzit pana acum: "A PLANUI= A-TI BATE CAPUL CU CEA MAI BUNA METODA DE A OBTINE UN REZULTAT INTAMPLATOR"

07-11-2010, 11:49 PM 

Sexul e una dintre cele mai frumoase, complete si naturale experiente pe care o poti cumpara cu bani. (Steve Martin)

07-12-2010, 03:00 AM 

nu exista femei lesbiene doar femei care nu l'au cunoscut pe pheno 
YES, OH MY GOD

07-12-2010, 11:05 AM 

pheno Wrote:nu exista femei lesbiene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tare asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! -- -Darkclan#BuT- 

07-12-2010, 12:32 PM 

Sunt un amant asa de bun pentru ca exersez mult singur. (Woody Allen)

07-26-2010, 09:59 AM 

Femeia e facuta sa-si insele barbatul si sa-i paraseasca pe toti ceilalti.
	 Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii. 

08-03-2010, 04:45 AM 

replica lui Joker din batman/dark knight: "If you are very good at something...never do it for free" 

08-05-2010, 07:35 AM 

mana de femeie e sfanta ... doar ea poate sa invie mortu ... :lol:

Am gasit o alta lume ... o alta morala ... o alta viata ... si-am inceput sa lupt.

08-17-2010, 09:06 PM 

nu mancat rahat ca pute

08-31-2010, 07:40 PM 

Ce se scoala de dimineata in vagin ajunge.

09-01-2010, 12:17 PM 

Barbatu ar fi nevoit sa minta mai putin daca femeia ar pune mai putine intrebari.

09-01-2010, 02:21 PM 

Daca vezi luminita de la capatul tunelului ....fuijiiii ca vine trenul !!

09-01-2010, 02:33 PM 

Munca in gospodarie e ca si sexul prost. De fiecare data cand o faci, iti juri ca e ultima data. Pana data viitoare, cand ai iar musafiri. (Marilyn Sokol)
	 | 
| 
					« Next Oldest | Next Newest »
				 |