Threads: 5
as avea si eu o problema .... cand instalez fifa 07 08 09 nu conteaza .... imi da eroare la CD-ROM ... Am instalat si alt windows dar degeaba. Ma poate ajuta cineva???
Multumsc!!!
ToTi ItI vOr BiNeLe .... NuI LaSa Sa Ti-L Ia.... PlECaT inTR-o LuM3 FarA ZdRenTe ...
Threads: 13
marutzu10 Wrote:as avea si eu o problema .... cand instalez fifa 07 08 09 nu conteaza .... imi da eroare la CD-ROM ... Am instalat si alt windows dar degeaba. Ma poate ajuta cineva???
Multumsc!!!
ai incercat sa bagi crack??
)
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 106
vezi crak-ul si il copii acolo unde ai instalat jocul ! bft
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
da si degeaba
ToTi ItI vOr BiNeLe .... NuI LaSa Sa Ti-L Ia.... PlECaT inTR-o LuM3 FarA ZdRenTe ...
si nu numai la fifa la toate jocurile instalate cu daemon tools
nu are cum sa nu iti mearga...copie tot ce se afla in folder-ul crak in folderul unde ai instalat jocul ! si o sa iti zica daca vrei sa inllocuiesti.dai yes si ar trebui sa mearga
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 7
sau ar fi ceva sa iti cauti alt crack p net si sa il inlocuiesti
uitati fratilor ce imi zice : "The cabinet file "group3.cab" required for this instalation is corrupt and canot be used . This could indicate a network error , an error reading from the CD-ROM or a problem with this package .
Threads: 4
poate e virusat vreun fisier din joc
ceva e in neregula cu jocul...incearca sa il downloadezi din alta parte
-Darkclan#BuT-
nu-mi face faza aceasta numai la fifa ci la toate jocurile inst cu daemon tools
Threads: 13
marutzu10 Wrote:nu-mi face faza aceasta numai la fifa ci la toate jocurile inst cu daemon tools
dupa ce instalezi un joc...lasa-ma sa intru la tine in pc cu team view si iti rezolv eu problema
lasa-mi un id sau mi se pare k deja am id tau
cand esti on-line si vrei sa-ti rezolv problema zimi
Bft
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 275
pune mai alta varianta de daemon tools daca zici ca toate jocurile instalate cu daemon tools iti da eroarea aia.