Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eXe
nick - eXe
ip -89.137.3.127
ora / data - 23.04.08 la 18 si cv
am prm ban de la Playa
mio dat ban pt k .. : adminul virusflo99 ma acuzat de push.. eu iam spus ca nu am facut si el tot zicea ca inca o data si BAN
dupa aceea am scirs ca : pt ce prm ban??? ma nu il vede nimeni pe virus ca habbar n'are de cs X(

PS: aceeasi problema ca si la piro... tot il acuza
PS: am uitat sa zic ca dupa ce iam zis ca nu am facut push el tot insista si zc ca am ajuns prea repede si ca am facut !
posteaza si reason pls...nu ti-am dat ban de push...
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin playa
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Reason: 'gura sparta se ia de admini'
[AMXBANS] Length: '3 hours and 20 minutes'
[AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '89.137.3.127'
[AMXBANS] ===============================================
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check your
cu reason: gura sparta se ia de admini .. la c te refereai?? nu la c iam zis la virus?? noh nu e corect delok
sa acuze playerii fara motiv
wa...cuvantul tau impotriva a nush cati admini prezenti pe sv...asta cu luatu de virusflo99 o faci de mult timp...ai avut tupeu chiar sa imi zici pe mess [am arhiva] ca te iei si tu un pic de virus sa il oftici ca iti place ca isi iese din fire....sa stii ca e important pe acest server sa ai un pic de obraz [nu respect neaparat] fata de admini...chiar daca virusflo nu are acces de admin...lasa ca are acces destul sa va vada ipurile...si de restul ne ocupam noi :oops: ...nu vreau sa fac o regula speciala pt tine exe...deci primit 200 de minute ban....tura care vine se dubleaza....si tot asa....oricum sper sa nu fie cazul...te stiu baiat bun...chiar daca ai ceva cu virusflo...
no asta'i ziso... intradevar imi place sa il ofticBig Grin pt k se oftica rpd
si el tot scrie in tsay sa nu acuzam playerii.. si cand colo el e acela care ma acuza de wall... pe india kiar de aim !
si intrebati pe cn vretzi ca e adevarat deci...........
macar sa nu mai scrie in tsay " fara acuzatii ".....poate intr'o zi o sa fie si un admin mare sau kiar owner undercover sa vada ca e adevarat..
infine orikm pararea mea nu conteaza
NU MAN DATI REPLY CA NU MAI AM BAN !
topic inchis , adminii care mai pronunta acuzatii sau cuvantul cod pe server , li se va lua adminul fara drept de apel !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)