10-17-2009, 11:59 PM
nume:Kassir
prenume:Maroan-Marian
nick (actual si cu care ai mai jucat):Krump
playeri adusi pe server(nick):o eq :O:O:O emerson vrabiutza grag0il3 raducu hiroshima sunt colegi deai mei mai des joaca emersons si eq :O:O:O
timp de cand joc pe server:poi am mult mam uitat pe game tracker dar sau sters molte sau modificat o fost o perioada knd svr so mutat pe steam pe valve
sustinut (propus ) de adminul ::-?? dj sper
timp de cand joc CS:8ani dar am facut si pauze lungi de 1 an sau cv de genu
YM:maronet_92
ip:-in momentul cererii scrieti ip-ul respectiv care il puteti vizualiza AICI ! -obligatoriu ! :188.26.86.181 e dinamic
oras:iasi :X
varsta:17 ani si ap 8 luni
steam id:g0o_
playerul care face cerere trebuie sustinut de un admin de pe server, asa ca va rog postati si numele adminului care va sustine : dj
cerinte minime:
varsta: 17-18 ani : am
timp de cand joc pe server: 6 luni am
playeri adusi pe server: 10 in tota da dar sincer doar ktiva joaca constant nu toti
GL & HF
prenume:Maroan-Marian
nick (actual si cu care ai mai jucat):Krump
playeri adusi pe server(nick):o eq :O:O:O emerson vrabiutza grag0il3 raducu hiroshima sunt colegi deai mei mai des joaca emersons si eq :O:O:O
timp de cand joc pe server:poi am mult mam uitat pe game tracker dar sau sters molte sau modificat o fost o perioada knd svr so mutat pe steam pe valve
sustinut (propus ) de adminul ::-?? dj sper
timp de cand joc CS:8ani dar am facut si pauze lungi de 1 an sau cv de genu
YM:maronet_92
ip:-in momentul cererii scrieti ip-ul respectiv care il puteti vizualiza AICI ! -obligatoriu ! :188.26.86.181 e dinamic
oras:iasi :X
varsta:17 ani si ap 8 luni
steam id:g0o_
playerul care face cerere trebuie sustinut de un admin de pe server, asa ca va rog postati si numele adminului care va sustine : dj
cerinte minime:
varsta: 17-18 ani : am
timp de cand joc pe server: 6 luni am
playeri adusi pe server: 10 in tota da dar sincer doar ktiva joaca constant nu toti
GL & HF