Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cerere SLOT
1 rusu 2 laurentiu 3 23 ani 4 Iasi bld primaverii 23b bl A2 5 0740578999 6 pass 7 pass 8 clicknet 9 pass ! As dori un slot pentru ca este al dolea nick pe care il folosesc pe acest server si dupa cateva zile observ ca se gasesc si alti jucator sa il imprumute , inainte am jucat cu nick ghD pana cand intr-0 zi am intrat si am vazut ca mai era unul , asta dupa ce am ajuns in top15 pe locul 7 , acum is pe locul 1 si de o saptamana am un "frate geaman" ca sa zic asa care joaca cand nu sunt eu si reuseste numai performante de genul 0-30 fraguri ! Ceea ce nu mi se pare corect este ca nici adminii care il vad nu se obosesc macar sa ii dea un kick sau un ban pentru ca nu sunt frumoase gesturile de genul asta ! apreciez acest server , imi place ca nu sunt copii de 14 15 16 ani si nici playeri cu coduri dar fara slot nu as vrea sa mai joc pentru ca degeaba vreau eu sa raman in top 15 dak cienva in lipsa mea is pune nickul meu si nu face nici un frag ! Multumesc pentru intelegere si o zi buna la toti va doresc !
Slot aprobat! Imi trimiti nick si parola pe privat!

Parola se seteaza cu comanda "setinfo _pass parola" (este spatiu intre setinfo si underscore)
Stop! O mica observatie! Nu ai steam....astept sa iti iei steam si apoi iti dau slot, nu pot sa iti satisfac pretentia atat timp cat joci cu cs crackuit!
jaminn ti-am trimis un private message

(02-06-2013, 12:48 AM)Luigy Wrote: jammin ti-am trimis un private message
Bun venit pe forum, daca nu ai steam cererea ta este respinsa. Conformeaza-te la cerinte si ne conformam si noi la rugamintea ta.

Salut.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)