Threads: 109
ii fac lui varmiu cererea deoarece nu se pricepe la forumuri , conturi...etc etc etc si mi-a zis ca Dj i-a zis sa faca cerere de steam...bla bla bla :lol: :lol:
nume : Ion B.
nick : Ciokana#MD
varsta : 29
Republica Moldova , Chisinau
ore jucate : 240
sustinut de : probabil [u-s]Dj
Ip : 95.65.34.30
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
PRO - nu il cunosc personal insa pe sv il vad des si nu a facut pana acuma nici un deranj
Threads: 6
pro
total de acord cu ZZZ.
gimi
el are 29 de ani.forumul nu-l intereseaza....sau ce se discuta aici...doar din ce ii mai povestesc eu
m-a rugat sa ii fac cererea eu....iar daca ii faceam cont...tot eu as fi facut cererea....deci e aceeasi chestie
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
ok apreciez parerea ta.dar nu mai comenta in plus pentru ca nu stii despre ce e vorba.lasa locul altora
Threads: 120
Da nu va plictisiti deloc, omu la 29 de ani cati are, are nevasta familie ,sta el sa-si faca cont pe forum, 5 milioane de posturi, sariti asa cu gura parca platiti voi, totusi, omu joaca mult pe server, ar merita un steam , parerea mea! el spre deosebire de altii va ramane fidel serverului asa ca ai ganditi o data
Acum marian, daca vrei sa-i dai licenta, e numai si numai decizia ta.
Threads: 10
Contra ! Idem abalala ! Macar un cont si o cerere sa se chinuie sa faca daca 10 heuroi e o avere.
Threads: 22
eu ii dau un PRO...consider ca pt u-s ca comunitate e mult mai important ca Ciokana#MD sa fie activ pe sv cu steamul primt...sa ne amintim de cei care erau si pe sv si pe forum, iar acum nu mai auzim de ei.