Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ca tot faceti upload..
acum ca tot faceti upload.. puneti va rog fiecare video la categoria lui.. daca aveti un video pt acre nu este categorie puneti la uncategorized, si apoi anuntati-ma sa adaug categoria acre lipseste... eu tot le-am pus fiecare la locul lor,.. dar acu sunt vreo 200.. si nu mai fac fata..
... deschideti video->uncategorized .. intro pagina
.. deschideti my video .. in alta pagina .. va uitati la uncategorized .. si vedeti care e al vostru si dati edit in my video

multumesc... e cel mai simplu atunci cand faci uplaod sa selectezi categoria din prima.. dai save data si nu mai ai probleme..

.. aa si mai sunt acre au postat total aiurea... disco la comic sau mia stiu eu ce ameteala au facut.. va rog modificati acum.. ca dupa vor deveni foarte multe si va fi foarte dificil..
Intrucat e un site pt comunitate va rog fiti constiiciosi.. altfel nu are sens.. ameteala gasim si pe youtube si alte site de genu..

Tin sa preciez ca toate datele vor fi sterse daca nu sunt fiecare in categoria lui.
Pt cei care posteaza foto.. chiar e nevoie de 10000 de foto cu rezolutie aiurea... si fara categorii calumea?.. puneti 2 foto si alea in categorie, valoreaza mai mult. La foto la fel.. faceti o selectie "la ochi". Altfel voi sterge tot.. fara preaviz..

IN LEGATURA CU REZOLUTIA, DACA NU GASITI VIDEO LA REZOLUTIE MARE PUTETI POSTA CUM AVETI.

DE PREFERAT ESTE SA PUNETI 3 VIDEO HD IN LOC DE 100 AIUREA..

CARE DORITI NEAPARAT SI AVETI VIDEO RESPECTIV SI NU AVETI LA REZOLUTIE MARE.. POSTATI-L CA PRIVATE(nu public cum faceti acum).. SA-L PUTETI VEDEA DOAR VOI.

MI SA SPUS CA NU ESTE DE AJUNS 150 MB PT UN VIDEOCLIP HD.. BA CHIAR ESTE FOARTE DE AJUNS... am in calc 900 video hd intre 125 si 150 mb.

VIDEOVLIPURILE VECHI.. PT ALEA NU SE POATE FACE NIMIC.. CHIAR DACA SE INCEARCA UN SMOTH SAU CEVA.. ALEA RAMAN ASHA.. DECI POT FI POSTATE FARA PROBLEME..

VIDEO DE LA "FRIENS AND FAMILY", POT AVEA CE REZOLUTIE VRETI VOI...
Multumesc.. pt urarile de bine care mi le faceti..
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming

[Image: 21s7sifhc1p.png]
Reply
populara (muzica de petrecere) o alta categorie care trebuie adaugata...ms anticipat
Reply
filme hd....uploadati 720p nu 1080p, iar eu le fac mp4 sau flv, in functie de cum ii vine youtube downloaderului, si alea in 720p rar, dar rar depasesc 100mb, doar cele foarte lungi.
Reply
am uploadat cateva fisiere video comice, din pacate rez lor lasa de dorit..insa se pot vizualiza. cand am sa ajung la iasi voi trece pe hd, cai aici la cabana ma sufoca netu'Sad
Reply
as dori categoriile cars, animals, science.

multumesc
Reply
As dori categoriile muzica veche(romaneasca) si dubstep
Reply
wakkkK Wrote:As dori categoriile muzica veche(romaneasca) si dubstep
este deja romaneasca.. puteti face in romaneasca subcategorii.. veche...etc..noua.. de o zi :d
we design your dreams

Reply
la categorii : animation, tutorials;
Reply
INCREDIBIL... MAI OAMENI BUNI NU MAI FACETI UPLOAD FARA SA PUNETI CATEGORIA.. DOAMNE DUMNEZEULE... IS 800 VIDEO LA UNCATEGORIZED... CE DOAMNE IARTA-MA ..UPLOADATI CU PICIOARELE?...

DJ..IVO SI VOI CE PLM.. UPLOADATI??? .. UNU A PUS DESENE IN TOATE CATEGORIILE.. UNU FACE UPLAOD LA MUZICA DIRECT IN UNCATEGORIZED..
we design your dreams

Reply
Ma bucur ca ai adaugat categoriile, mi-am aranjat acuma toate videoclipurile Wink
Reply
video-urile mele te rog sa nu le stergi inca...le voi clasifica sapt viitoare...k atunci voi avea mai mult tp Smile

edit leVel: am reusit sa le pun pe categorii...sper k am pus bine toate categoriile...si sa nu fi uitat vreuna Big Grin
Reply
Am scos ceea ce aveam UNCATEGORIZED si am pus in noua categorie (populara). ms
Reply
eu toate desenele le-am pus la cartoon`s
Reply
la video adauga te rog si categoria hip-hop , blues, ambientala si reggae.
noth!ng Heart u-s
Reply
marian daca poti by default sa nu fie selectata nici o categorie si sa nu poti da save la filmulete pana nu bifezi cel putin o categorie, asta cred ca ar aranja cateva chestii! Zic si eu ca ma bate programarea, sper ca nu ti-am cerut ceva care iti ia mult timp! :mrgreen:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)