Threads: 1
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin asa
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : PapucDeCasa
[AMXBANS] Reason : ' reconn '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ forum.u-s.ro
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1968059260 '
[AMXBANS] Your IP : ' 79.118.20
care e motivul? .... reconnect nu am dat, astept sa postezi motivul si sa numai dai ban dupa ureche
Threads: 42
ban permanent pentru retry dupa gag? sau..? explica-ne daca revii asupra topicului, pana intra adminul sa lamureasca.
Threads: 3
citeste forumul si poate gasesti acolo undeva ca la retry dupa gag se da ban permanent!!!!
care gag? dc va dati toti cu presupusu daca nu stiti ce s-a intamplat? .... sa zica adminul care m-a banat, n-am avut gag sau cod (asta pt aia care se baga in seama)
eu ti`am dat gag si pe urma ban ca ai dat reconnect
pune printu cu reconnectu si cu gagu ... eu nu am dat nici macar reconn, ce sa mai vb de gag ... eu beneficiez de prezumtia de nevinovatie, pune printu k deja ma iau nervii cu admini k tine, bafta numai am ce discuta cu tine
ai primit gag ca vorbeau mult prost si fara rost ...........si dupa 2 min iar ai inceput sa vorbesti .....cum e posibil fara sa dea cineva ungag???
crezi tu ca stau sa fac print la toti care isi primesc gag ??? si eu sunt satul de "jucatori ca tine""
astept ca cineva mai mare in grad sa ia masuri, ati citit si ce aveam eu de spus si ce avea el de spus ... un lucru e clar, eu nu vad dovada banului meu postata ... nu eu trebuie sa dovedesc k am facut ceva gresit, el trebuie.
copile eu sunt sigur ca tu nu ai habar ce e ala gag !!!!!!