07-13-2008, 12:19 PM
asa ca fapt divers de ce nu mai am acces in banlist? ... cred ca am fost prea bun cand am stat ore intregi in banlist sa scot banurile date de adminii care nici in ziua de azi nu stiu ca ip-urile care incep cu 79.112 , 79.119, 92.80 ..etc .. sunt ipuri dinamice....( nu degeaba din 1518 de banuri .. numa 319 sunt active) .. se stie bine ca supraveghez serveru in cea mai mare parte din banlist ... intra lumea pe mess si imi spune sa dau ban la X , Y ca e codat .. si la calcu meu pana imi intra in steam->cs->server dureaza 5 minute .. am cerut la conferinta sa mi se scoata toate adminele si de pe server , forum si banlist .. si nu sa aprobat .. si acuma ma trezesc ca n-am admin in banlist .... putea sa ma anunte si pe mine cineva ..s-au macar de mi se scoatea si de pe server si forum si stiam o treaba .. sau pardon am uitat asta e serverul unde adminele se dau in functie de insistenta si linguseala fiecaruia .... nu degeaba varul lui h_os|t de 10-12 ani o avut admin pe serverul asta de 4 ori cu 4 nume diferite... aiurea .. v-am pupat!