05-02-2009, 03:26 PM
Venom ... daca nu ti-am zis nimic ... de ce p l m cauti anturaj ? Stai in banca. Ciocu mic si joc de glezne. Nu da kick aiurea ca asa ti s-a sculat tie.
Venom
|
05-02-2009, 03:26 PM
Venom ... daca nu ti-am zis nimic ... de ce p l m cauti anturaj ? Stai in banca. Ciocu mic si joc de glezne. Nu da kick aiurea ca asa ti s-a sculat tie.
05-02-2009, 04:39 PM
tudorel ce ai ma prietene vorbeste si tu mai frumos !!!!!! .....ca nu esti pe mahala ......app sunt prietenul tau Bofanel.....ca sa stii
05-02-2009, 07:04 PM
Adik tu esti pretenu lui Bofanel .... asta inseaman ca Bofanel a incredintza tot ce tzine de admin pe srver si Moderator pe forum ... totusi trebe luata o masura .. ( Cu parere de rau Safta )
05-02-2009, 07:49 PM
laurentzii Wrote:Adik tu esti pretenu lui Bofanel .... asta inseaman ca Bofanel a incredintza tot ce tzine de admin pe srver si Moderator pe forum ... totusi trebe luata o masura .. ( Cu parere de rau Safta ) nu am inteles bine ce ai spus laurentii .....prietenu meu in ghilimele ziceam ...pt ca odata ma injura pe server si l-am banat!
05-02-2009, 08:28 PM
ma scuzi am citit si eu gresit .. tu ai zis ca " sunt pretenu tau bofanel " am citit eu gresit
|
« Next Oldest | Next Newest »
|