CS.U-S.RO

Full Version: Venom
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Venom ... daca nu ti-am zis nimic ... de ce p l m cauti anturaj ? Stai in banca. Ciocu mic si joc de glezne. Nu da kick aiurea ca asa ti s-a sculat tie.
tudorel ce ai ma prietene vorbeste si tu mai frumos !!!!!! .....ca nu esti pe mahala ......app sunt prietenul tau Bofanel.....ca sa stii
Adik tu esti pretenu lui Bofanel .... asta inseaman ca Bofanel a incredintza tot ce tzine de admin pe srver si Moderator pe forum ... totusi trebe luata o masura .. ( Cu parere de rau Safta )
laurentzii Wrote:Adik tu esti pretenu lui Bofanel .... asta inseaman ca Bofanel a incredintza tot ce tzine de admin pe srver si Moderator pe forum ... totusi trebe luata o masura .. ( Cu parere de rau Safta )

nu am inteles bine ce ai spus laurentii .....prietenu meu in ghilimele ziceam ...pt ca odata ma injura pe server si l-am banat! Wink
ma scuzi am citit si eu gresit .. tu ai zis ca " sunt pretenu tau bofanel " am citit eu gresit