Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unban Goodbye my lover
Deci..nu inteleg de ce am luat ban. I-am dat un head lu' Zuzu, am jucat o harta intreaga (intre timp zuzu a stat spectator) si cand am fost afk 10 secunde, ma trezesc cu ban.. Nu am zis absolut nimic pe durata hartii, dar "invata sa te comporti pe un server public". Ban, 7 zile. Reason?
IP: "79.112.200.18"
http://yfrog.com/6f96377713p
Ai luat ban o saptamana in urma plangerilor ca iti faci de cap cand nu sunt admini pe server ( injuri , jignesti , folosesti coduri) . Daca ai ip dinamic probabil ai avut prosta impresie ca poti face ce vrei tu , sa nu respecti nici o regula si sa jignesti unii admini. Regurile sunt pentru toti si trebuie respectate, daca nu stii sa te comporti intr-un mod civilizat , atunci te invit sa parasesti serverul.
Hmm, poate de jignit, jignesc cateodata..dar nu numai cand nu sunt admini, dar nu chiar asa de grav sa primesc ban o saptamana. Exista gag pentru asta. Reclamatii ca joc cu coduri? Nu prea cred..nu am jucat cu coduri niciodata si nici n-am de gand..Si chiar daca as fi jucat, nu cred ca poti da ban doar pentru ca a spus cineva ca joc cu coduri si ca vorbesc urat (chiar daca pentru asta nu se da ban o saptamana :-j), in cazul in care n-are nicio dovada.
scuze ca vb si eu dar "Nu prea cred..nu am jucat cu coduri niciodata si nici n-am de gand" asta zice tot Smile
oricum nu e vorba de ban..pot juca, dar nu pot juca de pe steam. Si macar de-as fi meritat acest ban, dar nu il merit.
Goodbye my lover nici nu stii ce se vorbeste despre tine pe acest forum. Sunt topicuri la care doar adminii au acces Smile si sa stii ca ai fost si tu tema unei discutii. Tu nu meriti ban, tu meriti sa intre cineva peste tine in casa si sa iti arunce calculatorul pe geam, eventual sa iti dea foc Confusedhock: . Cum sa zici ca "mai injur si eu din cand in cand'? Dumnezeule pe ce planeta v-ati nascut? Si cand zic "v-ati" ma refer la toata generatia asta "haifaiv" cu plete`n ochi si cu cosuri pe frunte. M-ai treziti-va la viata si dati-va seama de faptele care le savarsiti, si nu mai negati atat cand va acuza cineva de ceva ce chiar ati facut, sa stii ca e mult mai usor sa recunosti!
playa Wrote:Goodbye my lover nici nu stii ce se vorbeste despre tine pe acest forum. Sunt topicuri la care doar adminii au acces Smile si sa stii ca ai fost si tu tema unei discutii. Tu nu meriti ban, tu meriti sa intre cineva peste tine in casa si sa iti arunce calculatorul pe geam, eventual sa iti dea foc Confusedhock: . Cum sa zici ca "mai injur si eu din cand in cand'? Dumnezeule pe ce planeta v-ati nascut? Si cand zic "v-ati" ma refer la toata generatia asta "haifaiv" cu plete`n ochi si cu cosuri pe frunte. M-ai treziti-va la viata si dati-va seama de faptele care le savarsiti, si nu mai negati atat cand va acuza cineva de ceva ce chiar ati facut, sa stii ca e mult mai usor sa recunosti!

dar voi la ce capcauni sunteti nu meritati nici lectii de viata!
Goodbye my lover Wrote:oricum nu e vorba de ban..pot juca, dar nu pot juca de pe steam. Si macar de-as fi meritat acest ban, dar nu il merit.

Daca tot asa continui , crede-ma ca no sa mai poti juca deloc, cu tot cu ip-ul tau dinamic . "Smecherasi" dastia ca tine manc la desert.
In sfarsit s-a luat atitudine.S-a vazut din posturile lui ca e un player problema!!!
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Nu am spus ca nu aveti dreptate, aveti. Nu am un vocabular tocmai decent..Imi cer scuze pentru asta si promit ca de n-o sa mai auziti ceva de genul despre mine. Imi cer scuze si fata de cei carora nu le-am vorbit tocmai dragut..Vreau doar sa ma joc, promit c-o sa-mi vad de treaba mea si n-o sa mai creez probleme.
pai taicatu ce parere are despre vocabularul tau care nu tocmai e decent? Mai ales ca esti baiat de preot Smile
playa Wrote:pai taicatu ce parere are despre vocabularul tau care nu tocmai e decent? Mai ales ca esti baiat de preot Smile
sa-i faca o slujba de exorcizare!Baiatul e imposibil!
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
e fiu de preot ?
nu se prea cunoaste , exorcizarea in fata bisericii il asteapta cu comportamentul lui !!!
hai sa radem toti de el , pana se linisteste si isi va cere scuze fata de toti !
Smile))))
http://djovidiu.ro

hai noroc !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)