Threads: 1
Deci..nu inteleg de ce am luat ban. I-am dat un head lu' Zuzu, am jucat o harta intreaga (intre timp zuzu a stat spectator) si cand am fost afk 10 secunde, ma trezesc cu ban.. Nu am zis absolut nimic pe durata hartii, dar "invata sa te comporti pe un server public". Ban, 7 zile. Reason?
Threads: 34
Ai luat ban o saptamana in urma plangerilor ca iti faci de cap cand nu sunt admini pe server ( injuri , jignesti , folosesti coduri) . Daca ai ip dinamic probabil ai avut prosta impresie ca poti face ce vrei tu , sa nu respecti nici o regula si sa jignesti unii admini. Regurile sunt pentru toti si trebuie respectate, daca nu stii sa te comporti intr-un mod civilizat , atunci te invit sa parasesti serverul.
Hmm, poate de jignit, jignesc cateodata..dar nu numai cand nu sunt admini, dar nu chiar asa de grav sa primesc ban o saptamana. Exista gag pentru asta. Reclamatii ca joc cu coduri? Nu prea cred..nu am jucat cu coduri niciodata si nici n-am de gand..Si chiar daca as fi jucat, nu cred ca poti da ban doar pentru ca a spus cineva ca joc cu coduri si ca vorbesc urat (chiar daca pentru asta nu se da ban o saptamana :-j), in cazul in care n-are nicio dovada.
oricum nu e vorba de ban..pot juca, dar nu pot juca de pe steam. Si macar de-as fi meritat acest ban, dar nu il merit.
Threads: 13
In sfarsit s-a luat atitudine.S-a vazut din posturile lui ca e un player problema!!!
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Nu am spus ca nu aveti dreptate, aveti. Nu am un vocabular tocmai decent..Imi cer scuze pentru asta si promit ca de n-o sa mai auziti ceva de genul despre mine. Imi cer scuze si fata de cei carora nu le-am vorbit tocmai dragut..Vreau doar sa ma joc, promit c-o sa-mi vad de treaba mea si n-o sa mai creez probleme.
Threads: 13
playa Wrote:pai taicatu ce parere are despre vocabularul tau care nu tocmai e decent? Mai ales ca esti baiat de preot
sa-i faca o slujba de exorcizare!Baiatul e imposibil!
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!