05-12-2012, 12:17 AM
voi suna ca un final de anunt " va rugam seriozitate" baieti :mrgreen:
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
U-S team - LTV6
|
05-12-2012, 12:17 AM
voi suna ca un final de anunt " va rugam seriozitate" baieti :mrgreen:
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
05-12-2012, 01:40 AM
maine nu mai jucam de la 9 seara(21:00) cu vom incepe pe undeva pe la ora 5(17:00)...
vom juca : de_tuscan cu echipa lui sss de_inferno cu echipa lui nelu de_nuke cu cealalta echipa uitati-va la meciuri pe tuscan...e o mapa grea,trebuie jucat f bine ca echipa si coordonat cu flash,smoke pt cover...pe celelalte harti in mare stiti ce e de facut...
05-12-2012, 09:45 AM
Baietii, succes ! Daca-i bateti pe iulik si seraphim respectele mele
05-12-2012, 01:45 PM
Vine cineva azi in tudor ? excluzandu-i pe cei care joaca(ca ei vor fi oricum acolo)
Si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert !
05-12-2012, 02:02 PM
Junkyard Wrote:Vine cineva azi in tudor ? excluzandu-i pe cei care joaca(ca ei vor fi oricum acolo) eu si gestapo.
05-12-2012, 02:39 PM
chiar nu face nimeni galerie acolo?
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming [Image: 21s7sifhc1p.png]
05-12-2012, 03:03 PM
gh0st Wrote:chiar nu face nimeni galerie acolo? Facem facem, dacÄ am înÅ£elege cand joacÄ ai noÅtri.
05-12-2012, 03:06 PM
in jurul orei la 6 incepem noi la 6 suntem acolo.
05-12-2012, 03:35 PM
wakkkK Wrote:gh0st Wrote:chiar nu face nimeni galerie acolo? toti care vor sa faca galerie , sa mearga in spate la T 5 - T 6 este proeiectie la meci ! echipa U-S va juca 3 meciuri dificile cu cele mai bune clanuri de la LTV !!! asa s-a nimerit ! BAFTA la JOC !
05-12-2012, 09:27 PM
Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat!
05-12-2012, 10:12 PM
playa Wrote:Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! Ne-am calificat! =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))), da unde?
05-12-2012, 11:40 PM
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming [Image: 21s7sifhc1p.png]
05-12-2012, 11:41 PM
dj f.g.m da pune o poza cu baietii....
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming [Image: 21s7sifhc1p.png] |
« Next Oldest | Next Newest »
|