08-22-2010, 02:47 PM
DarkManX Wrote:ai dreptul sa taci din gura!!Nici n-a intrat bine si tu ai cerut kick si ziceati de pheno ca zice adminilor ce sa faca!!Orice reply al tau te v-a face si mai tare de ras!pheno Wrote:wakk din toata consola ta am vazut un motiv de kick doar pentru primul. in rest, trebuia sa iau gag de la prima injuratura, dar rox, influentata de domnul DarkManX a continuat sa imi dea kick chiar si cand taceam, de aceea m'am si enervat,pentru ca,de cand am scapat de ultimul meu incident,cand luam gag ma simteam si nu conta pentru ce luam,cand mi se zicea sa tac,taceam,dar vii tu,ma joc, dai kick, jignesc dai tot kick numai ca sa ma enervezi,in loc sa faci ce face un ADMIN si sa dai gag. de aia zic ca abuzezi. deci ok, nu am sa mai cer kick la spectatori cand lumea abia intra sau alte chestii, iar tu darkman, nu stiu la ce te bagai in momentul ala "da'i ban da'i ban". pupi in c*r ca un catelus dresat..
Unde intri pe server si deja incepi sa vorbesti aiurea si urat...
Daca zic coa*e pe server , vrei aplaudat ?
ATAT TE INTREB !
Man , toate astea au plecat doar pentru ca e ROX ( pentru ca e prea buna ca admin ) , daca era zuzu mai faceai tu asa ??????
*DEAD* pheno : re all
*DEAD* Gras : re
*DEAD* DarkManX : re
*DEAD* DarkManX : rox
*DEAD* Iza. : re
Aud|Culori (RADIO): Fire in the hole!
*DEAD* wakkK : sal
Aud|Culori killed LaMisto with m4a1
*DEAD* DarkManX : dai kick:|
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!