Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reclamatie Delfinu
#1
- numele adminului : Delfinu
- nickul tau cu care ai jucat pe server in acel moment: je2K

Delfinu... scurt si la obiect: era awp_india, dau la vote snow ca am ramas 2 vs 2 si incepe sa imi faca reprosuri ( http://www.girlshare.ro/34530337.6 ) de ce am schimbat mapa. Ca sa arate ce stie incepe sa injure ...

http://www.girlshare.ro/34530311.2
http://www.girlshare.ro/34530348.6
http://www.girlshare.ro/34530351.9

ce sanctiune propuneti pt acest admin daca este gasit vinovat: Ar fi frumos sa spuna ca ii pare rau.

P.S : NU am dorit sa se ajunga la asta , dar vad ca multi se umfla in pene .
Reply
#2
Scurt si la obiect am sa iti raspund si eu...mapa nu se schimbase si te-am intrebat frumos pe private chat daca nu te-ai saturat de mapa fy_snow...si ai inceput sa imi raspunzi cu "jargoane" de pusti.Stai "chill" ca o sa imi asum sactiunile,si singurul lucru de care nu am avut parte e ca nu eram "face to face" sa iti dau si vreo doua castane sa iti pui steagu "Cs.u-S.ro"in varful cucuielor ca sa iti intre bine la cap ca toti sunteti niste pustani care sunteti prea plini de voi..asa ca fapt divers..daca tot te-ai plans aici trebuia sa ascunzi si tu cuvintele alea spuse de tine gen "coiosule","smechere"...nu prea da bine ci mai degraba scot in evidenta raspunsurile tale de pustan teribilist!chiar si asa,e frumos sa umbli cu pära,nu? Smile))) salut!
Reply
#3
Smile)) Imi asum cuvintele alea(care ti le-am spus dupa ce mi-ai zis de bine Smile) ) , ''smechere'' nu cred ca e vreo jignire (poate pentru tine ) , la fel si ''coiosule'' vad ca te crezi prea cocos, termina o data zic si eu. Ti-am spus  frumos chestia cu mapa , doar nu voiai sa te iau si cu pronume de politete ? Smile) Asa este cand toti oamenii care nu au ce face pe acasa incep sa se dea cocosi pe CS... am ajuns sa ma cert de la un joc.
Reply
#4
Reclamatiile de genul asta nu prea se fac mai ales intre admini... cred ca puteati sa rezolvati treaba asta intre voi fara sa se ajunga la reclamatie. In fine, o sa vedem ce are de spus un admin mai mare. Dati o runda de cutite intre voi pe server si apoi duceti-va la o bere. Smile)
Reply
#5
Că bine zici, Wild. Interesantă conversaţia dintre cei doi...
Reply
#6
Ba, dragut ca va intelegeti totusi. Daca era sa nu va intelegeti va dadeati destroy cum practica odinioara Big Grin .
Pe viitor nu mai postati astfel de topicuri ca doar va injurati, veniti cu ceva mai serios, un destroy, un kick ceva.
Snow e supra des jucata, incercati sa mai redecorati cu un fy_dust fy_buzzkill aim_map de_dust2_3x3...
Cu parere de rau astea s hartile, voi lua legatura cu Catalin sa mai adaugam niste aim uri sau fy-uri cand are timp.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Reply
#7
Delfinu ai o bila neagra, je2k ai doua bile negre, data viitoare scot adminul cand mai vii cu chestii din astea. Vorbiti intre voi pe amx_chat si nu faceti scandal nici pe forum nici pe server.

Ca sa fiu mai scurt - INTELEGETI-VA
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)