10-01-2010, 09:12 AM
Sure Wrote:ake..nu o mai da..toti ii luati apararea lu Jammin ..normal..niciodata nu o sa imi ai mie apararea ..si LOL laso frate..nam nicio trb..cat am fost admin am fost..numai am nicio trb cu us ..am sters si cs si tot..nu va mai bagati aiurea toti..nu e de acu jammin faza..stiu multe faze..de astea..pacat ca numai are ake..vb tale..le avea salvate intrun folder..dar cum sa lasat si el de cs..a zis ca...ma rog...niciodata nu o sa luati apararea voi adminii unui player..normal..da aveti bunul simt si recunoasteti ! jammin nush da ce fel vb tu pe cs..imi pare rau..unu dak injura..nush care sa dati gag primu..nam dc sa ma cert cu voi oricum JAMMIN O SA AIBA DREPTATE DE FIECARE DATA SI E CEL MAI BUN ADMIN MERGE SERVERU SUPER BINE CU EL ..AL DRACULUI CA NU E NICIUN ADMIN MARE CAND INJURA JAMMIN PACAT CA NUMAI ARE AKE..alea..avea multe faze de astea cu JAMMIN IN ACTION ! ma rog..va cunoasteti intre voi..JAMMIN NU O MAI DA INTOARSA CA NU ESTI DIN BARLAD..TIE RUSINE UNDE TEAI NASCUT BAI ? TEAI AJUNS SI TU ?
baiet recunosc ca am zis din cand in cand cate o vorba, dar am zis-o catre situatie mai copacel nu catre o persoana gen "f.m.m. de treaba". Iar ce mai scrii tu aici e incredibil: tu vrei sa zici ca acum imi vorbesti din amintiri si te-ai trezit tu dupa nu stiu cat timp decand nu mai joci cs sa imi faci reclamatie :lol: :lol: :lol: si tot tu imi zici ca am cazier la ake care nu stiu cine naiba e ca v-am intrebat dar nu mi-ati raspuns! Sa nu zic ca esti penibil iti zic ca esti fenomenal! Te-au furat extraterestri cand erai mic? adica tot acum ca doar esti mic :|