Threads: 16
Propun ca macar o data pe saptamana ...la o ora stabilita sa se incerce cate o harta noua...de exemplu ar fi interesanta si o harta cu VIP ....adica ....aceleasi harti continuu continuu ...stiu ca multi nu sunt de acord...dar sunt nspe mii de harti ...Tin minte o harta cand counterii sunt pe un vapor si terro pe o insula care era fff fun ....si sunt mult mai multe ...Sper sa nu ma injurati
!!!
"uneori un picior in cap spune mai mult decat o mie de cuvinte"
prea mari as-urile.e harta de 13 - 13:|:|...2 v 2... 5 v 5 nu mere..doar ceva mic.fyuri ..awp..de_cpl.etc.
Threads: 209
nu are cine sa joace deocamdata . acusi vine vacanta !
Threads: 36
am gasit 2 variante de yemen.. i`am zis lui zuzu.. dar nu m`a luat in seama..
Threads: 136
am gasit si eu mai multe acuma da nu merg pe 1.6 k is pt Source
Threads: 34
mapa se juca la sali acuma vreo 6 , 7 ani ..ca de acolo o stiu ... mi se pare ca e prima mapa care am jucato deaia o tin minte .. si mai era o mapa veche care imi placea : .._speedrun .
Threads: 136
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.cstrike-planet.com">www.cstrike-planet.com</a><!-- w --> <-- recomand eu
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.cstrike.ro">www.cstrike.ro</a><!-- w -->
pe astea 2 dak vretzi sa vedetzi ceva
sa nu radeti de mine .....da mie imi placea assault cand eram mic si jucam prima data .....
as vrea sa o rejoc pe cs us
Threads: 275
clar harta de teroristi...si cand eram mic cel mai mult castiau ct pt ca nu stateau teroristii n casa. harta de_outhide rulls
si estate imi placea
Threads: 43
oameni sa fie , poate se mai pun si alte harti nu doar awp_india , de_dust2 , de_inferno , fy_snow .... :| .....