Threads: 1
Admin:MuceaLucea
Reason:not welcomed
Aparare: In primul rand nu am avut cheaturi bagate[martori:*[Bones]* ; Conopida; ]2.adminul nu a zis nimic,dar nici ss sau blind nu mi-a facut sa se asigure. Si ce motiv e asta not welcomed?
Chiar daca nu primesc unban pt ca nu ma credeti macar uitativa peste admin ca dupa parerea mea nu si-a facut treaba bine,si stiu bn cum trebuie sa procedeze un admin
CONSOLA <!-- m --><a class="postlink" href="http://img532.imageshack.us/img532/1312/bany.jpg">http://img532.imageshack.us/img532/1312/bany.jpg</a><!-- m -->
Threads: 209
deci ce ai patit concret si de la cine?
Threads: 28
MuceaLucea asta e numele adminului de la care ai primit ban ?
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
Threads: 109
probabil e vreun admin care l-a rugat pe altul sa-i dea gag...pentru a-si putea folosi adminul pe acest nume
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 106
scuzati ca ma bag in seama.da jst asta e adminul de la care a luat ban.se regaseste si in ban list.MuceaLucea nu figureaza pe server ca admin, deci este din cauza bug-ului.atunci cand dai gag la un admin care e "ündercover" si el va vrea sa isi schimbe nick-ul cu care are admin, nu va fi lasat;insa va primi admin pana la schimbarea hartii pe acel nick pe care a luat gag !
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
deci pana la urma primesc unban? dupa cum am observat nu e problema mea ci al adminului
Threads: 7
vorbeste mai frumos mai patrik pe servar cand nu sunt admini ca nu esti in mahala
eu am vb urat ca m-au provocat ceilalti DyL si Cristi. pacat ca nam facut ss ce au spus aia. Cand au murit au avut o ciuda de numa....cultura frate
Threads: 107
Eu ti-am dat ban si am avut motiv intemeiat. Nu avea rost sa-ti fac poza sau sa-ti dau blind ca se vedea de la o posta ca joci cu wall. Is satul de codati asa ca ban-ul ramane.
Daca o freci aiurea, intra-ti in mana!
bah cand va-aud. Crezi tu ca am jucat cu ban. Dar voi adminii dak deja vedeti ca unu joaca bn deja aveti ciuda. SI ai DOVEZI cumva? eu degeaba zic ca nu am avat ca oricum nu ma credeti dar fara dovezi nici pe tn nu ar trebui sa te credea lumea. si de ce nu ai scris la reason: "wall"? de ce ai scris not welcomed? BN ma asta e a fost un server fain dar pacat ca admini procedeaza in acest fel.
BTW *[Bones]* si Conopida; ma cunosc f bine. si ei zic ca am jucat corect. daca n-as fi jucat corect atunci playerii au fi zis k am cheaturi.
Threads: 109
catalin si eu aveam azi? = ))
daca tot insista...probabil nu avea...si sa fim cu ochii pe el in viitor...parerea mea
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.