Threads: 7
Cand un Tero pune bomba si se intampla ca si anume ct-ul sa nu fie in preajma X-ului respectiv sa fie la celalalt X sau cu totul in alta parte si matematic sa nu existe timp sa dezamorsezi bomba...de ce se da slay inainte de a exploda bomba nu inteleg? Adica de ce nu pot adminii sa astepte sa explodeze bomba ca teroristii sa isi indeplineasca obiectivul si cel care a plantat-o sa primeasca +3? Hai daca e AFK da slay dar asa... deci pe bune acum mi se pare logic nu? Dati-va si voi cu parerea
Fie paine cat de rea...tot mai bun e cozonacul!
)
Threads: 8
Da , normal ...
Eu nu dau slay in general , dar cand dau slay dau cu 1-2 sec inainte sa explodeze bomba , si pana "se termina runda" explodeaza si bomba si e ok.
Threads: 42
Eu iert. Mai iertati si voi ! :lol:
Threads: 32
Anarchy Wrote:Eu iert. Mai iertati si voi ! :lol:
:lol: :lol: mi`ai placut aici :lol:
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Va rog nu deviati de la subiect. Vi se pare corect ce incerc sa spun eu aici?
)
Threads: 32
Scuze pentru off topic .. Deci da .. mi se pare corect atunci cand se da slay cu 2 secunde inainte de a exploda sau dupa ce explodeaza .. dar inainte de a ajunge la bomba .. e cea mai mare pro.stie
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Threads: 155
de regula, mi se pare normal ca adminul sa astepte ca bmb sa explodeze, dupa care sa se aplice comanda corespunzatoare.insa mai sunt unii care sunt mai "grabiti" ca sa zic asa...
Threads: 109
in Tudor e mai fain....slay_team...si cad si cei nevinovati...ca matematic ai timp sa ajungi la bomba din orice colt al hartii
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
problema nu e cum le dai slay la toti... problema e ca majoritatea adminilor nu lasa bomba sa explodeze!
)
tu cu ce nick joci Croko?
Nu am retinut nickul tau. Ma scuzi, tot maxim. :lol: Acum am sa tin minte.
si nu e maxim ,mai joci si cu nick`ul golanu