Threads: 6
E buna si metoda lui verde..
Sa scrii in alta limba sau sa inveti tu niste cuvinte ceva niste litere pnme.. in alta limba si sa iti pui pe foaie
Threads: 32
mersi mersi
) am ce invatsa
pana acum .. la copiat :-? .. am avut fitsuici bagate in maneca .. de pe telefon (opera) .. cartea sub fundu meu .. caietu` deschis in ghiozdan ... sms`uri ..:-? ..
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Threads: 188
O metoda care o aplic acuma, nu stiu cat de veche e, fituica bagata la papuci... stau cu picior peste picior si scot cat am nevoie si cand am nevoie lejer, cand se apropie profesorul las picioru jos si fituica e acoperita automat de pantalon.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Threads: 106
Amphetamine Wrote:Cea mai buna metoda de copiat care mie imi iese mereu:Ma duc la doamna profesoara si ii zic ca ma doare capu si ca la test am sa stau cu capu pe banca...si am tot scris pe burta si pe maini...asa ca ma mai pun si in prima banca(elev model) si copiez...in semestrul intai ce-a mai mica nota a fost un 1 mare cat capuu meu...ca in loc sa iau bluza pe mine aveam un tricou,...si s-a vazut tot pe mana ce era scris) :lol:
Deci rad de 5 min :lol: :lol: :lol: :lol:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-