Threads: 16
pf...
eu nu prea copii ..dar am facut o data...Savy o stie pe dna Anghel..cred ca si Verde, Danutz.si cn a mai invatat in ibr sau invata..
si mi.am scris pe tel :-j n.ai trb ...
Threads: 13
Cea mai tare metoda de copiat o are un fost coleg de al meu si nu are nimeni niciodata cum sa-l prinda garantez.Omul a facut de mic cursuri de japoneza si isi face fituica in japoneza
o tine pe banca si proful nici nu banuieste.Deci nu exista lucrare anuntata la care sa nu ia 10!
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 106
gogu Wrote:Cea mai tare metoda de copiat o are un fost coleg de al meu si nu are nimeni niciodata cum sa-l prinda garantez.Omul a facut de mic cursuri de japoneza si isi face fituica in japoneza o tine pe banca si proful nici nu banuieste.Deci nu exista lucrare anuntata la care sa nu ia 10!
tare asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 11
gogule am si eu un prieten pe jumatate neamt si copia la orice lucrare anuntata cu foite in germana :lol: :lol:
Uni spun stopdrogurilor.Eu spun stop codurilor
Threads: 120
Eu stau cu al meu caiet in ghiozdan, sau mai scriu in german a :lol: :lol: si nu intelege profu nimic :?
Threads: 3
cu hands free o sa mearga in liceu.daca are profu un radio te prinde.m-am gandit sa ma inregistrez cuvant cu cuvant toate lectiile si apoi sa folosesc handsfree'ul pentru ca te prinde doar cand esti intr-o convorbire.apoi m-am gandit la o foaie a4 pusa sub banca,scris in oglinda,si te uiti cu o oglinda .se intelege perfect.daca ti-o gaseste nu se intelege nimic(da e mult de munca).mai aveam cateva metode la care ma gandeam in timpul examenelor(Ca doar nu eram prost sa scriu )
Threads: 0
Daca esti fata bagi sub fusta fituici
Frumusetea imblanzeste orice manie -
bluesky89
Threads: 44
eu .. la 24 de ani ai mei.. va sugerez sa invatati .... si atat !
Threads: 275
am auzit pe cineva ca isi facea fituici si le punea 16 pe pagina sau 8 pe pagina ceva de genul, dar le tragea pe folie transparenta pt retroproiector si punea folia pe banca si era ca si cum ai copia de pe banca, lucea, dar daca nu erai atent ziceai ca e doar o folie curata nu se vede
Threads: 109
nu`i bine sa copii...am copiat la ultimul examen si mi`a zis proful ca nici un student de vreo 3 ani incoace nu a scris formula asta asa de frumos si de corect...si imi zice : i-a mai scrio o data pe tabla....da eu pl de unde sa o mai stiu....dupa asta facea misto de mine.,..hai mai ca aici ai scris-o asa frumos si corect....gm ei de formula ca facusem de peste 5 da mi-o pus 3.25 :lol:
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 6
Eu copiez ori cu fituici ori de pe telefon.
@ Daca am colegul meu din spate si stie ala la un subiect cand dam teste pe numere ii zic sa dea sms cu subiectul rezolvat.