Threads: 36
3 lucruri vreu sa spun:
1.trebuia sa pui toata povestea (stii dc tiam dat)
2.faza cu ikks nu o stii ... iam dat dupa ce a dat si el..
3.nu vreu sa ma cert asa ca faceti ce vreti
Pai sincer nu conteaza povestea si poveste pe scurt e asa u miai reprosat mie k te blochez yo te-am mai blocat odata si u miai dat amx_execclient nu se face asa ceva nici yo nu vreau sa ma cert,dar de la o mica cearta pe cs sa ajungi la asa ceva e cale lunga.am inceput iar sa ma cert si nu-mi place sincer,dar cand sunt luat peste picior si mi se da amx_execclient cum sa reactionez.cred k s-au mai certat 2 admini pe u-s,dar nici unul nu ia dat celuilalt amx_execclient sau ceva de genul.astept in continuare masuri,dak nu se iau masuri asta inseamna k oricine poate face asa ceva si nu pateste nimik.astept varianta ta sklembar sa spui si varianta ta
Threads: 36
tiam zis ca eu te blochez din consola ... si tu miai zis hai sa te vad si tiam dat unbind w ... dupa nici 2 sec ai iesit si teai dus pe forum ca majoritate ...mai bine numai zic + ca si eu miam luat kick execclient de la alti playeri ba chiar mau injurat in toate felurile da nu dau nume mi-am luat kick chiar si azi de la un anumit player.. care imi da kick cu rcon... da nu conteaza asta eu nu ma supar ca tine si ma duc pe forum vaivai ala mai dat exec....
p.s nu mai vreu reply
eu chiar puteam sa spun ca nu tiam dat erau vrio 4 admini pe server cu acces la execclient
Odata ce nu te-am jignit,odata ce nu tiam zis nici un cuvant urat nu vad nici un motiv pt care sa dai ce ai dat.Dupa cum am mai zis am inceput sa ma cert iara si nu-mi place.Oricum a fost o cearta obisnuita zic yo intr-un joc de cs,cand un jucator reproseaza unui jucator altceva,nu imi dau seama de unde reactia ta,nu inteleg ce ai vrut sa demonstrezi k imi esti superior printr-o comanda sau ce???
Threads: 275
vi se scoate la amandoi comanda de exec...sry
Threads: 209
deci eu am mai scos odata litera m
e definitiv !