Threads: 117
Buna ziua/seara,as vrea sa mai zic cateva sugestii care mi-au venit in cap in timp ce vorbeam cu Laur.
1:Sa facem un topic pentru prezentari(userii care sunt nou veniti pot face prezentari,putem face si noi o prezentare sa ne cunoastem)
2:Sa facem un topic pentru jocuri,filme,muzica,.....stiu ca exista un topic(download),dar zic ca nu ocupa mult spatiu...
Astept pareri P/C
Threads: 60
Model de prezentare:
~â
nick :
~â
numele real :
~â
poreclÄ (dacÄ aveÅ£i) :
~â
vârsta :
~â
hobbyuri :
~â
jocul preferat :
~â
arma preferatÄ :
~â
sportul preferat :
~â
steamID :
~â
Y!M :
Threads: 106
Ar fi ceva fain si uite asa ne-am putea cunoaste cat de cat ( ma refer la cei noi in comunitate )
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 188
Odata ce nimeni nu-si face profilul pe forum complet in care sunt cerute destule date despre individ, ce rost ar avea un nou topic gen ? Nimeni nu va vrea sa se prezinte in totalitate si toata chestia asta se observa la profilele fiecaruia.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Threads: 117
Oricum eu am dat doar niste sugetii..nu am zis ca trebuie neaparat:|
On topic ... este pt socializare PE FORUM WAKK ... caci pe forum duci lipsa de activitate ... cele mai active cum rubticile Reclamatii admini si ban/unban
Off topic ... daca Wakkk a gresit asa tare prin comportamentul cuvintelor lui .. si a fost pe afara topicului se poate un Mic WARN ?????
am uitat ca sa mentionez ca este regula unde la aceasta rubrica face repley Doar cei care aduc o completare sau Administratorii si Ownerii
wakkk tu unde te incadrezi ???
Off topic .... fac acest Repley doar ca sa nu mai zic nimic nepotrivit .... si sa nu mai comentez nimic si sa imi debifez anuntarea prin E-mail
o viata frumoasa va doresc !!!